Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Osztálykirándulás. Nem akarok...

Osztálykirándulás. Nem akarok menni! Valami jó kifogás?

Figyelt kérdés
Igazából nem szívlelem annyira az osztályom nem vagyok senkivel rosszba, de... jővő juniusba mennénk ugye 11-es vagyok, barátnőm se akar menni így én méginkább nem szeretnék. Csakhogy ha mondom, hogy nem szeretném biztos kérdezik h na hát miért? Meg stb és nem igazán tudom mit mondhatnék tudom ez nem egetrengető probléma de van valami ötletetek? Vagy vmi tapasztalat ezzel kapcsiba?
2010. szept. 5. 13:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
nincs rá pénz...nem fog győzködni a tanár
2010. szept. 5. 14:23
 12/32 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk azt szokták mondani, hogy ha valaki nem tudja kifizetni abba nem tudnak beleszólni, szóval szerintem ez egy jó kifogás. :)
2010. szept. 5. 14:24
 13/32 A kérdező kommentje:
De azt mondta tnő h ez ne legyen ok rá mert megpályázzas meg hasonlók xD egyébként évközbe megyünk ilyen egynaposokra is azokra amúgy elmegyek, amúgy gondoltam rá hogy jogsit csinálom majd nyáron és arra fogom h vizsga v nemtom xD
2010. szept. 5. 14:26
 14/32 anonim ***** válasza:
16%
De ha ekkora link alak vagy, hogy iskolába se mész be akkor, amikor kéne a kirándulás alatt, akkor megértem, hogy nem vagy jóban az osztályoddal... Nem lehetsz valami egyenes, és jó fej alak. Gratulálok, szerintem se menj, mert csak elrontod a kirándulásukat. :) Pontozz csak le, de attól még ez van... Az igazság fáj.
2010. szept. 5. 14:29
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
14.14 es vagyok! Az nem jó, hogy nincs pénz, mert akkor felhívja szüleidet és megkérdezi, vagy pedig a sulis alapítvánnyal elintézteti neked. Minden sulinak van saját alapítványa a pénzügyileg hátrányosabb helyzetűek kisegítésére (másra is szolgál, de elsősorban erre...) Amikor sulis voltam, nem egy osztálytársam próbálta meg, hogy nincs most pénz, aztán mindig kiderült az igazság.
2010. szept. 5. 14:30
 16/32 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ne keress kifogásokat, hanem menj el.

Legalább megtanulod kezelni az olyan helyzeteket (amibe egyébként az életed során sokszor kerülsz majd), hogy fel kell találnod magad olyanok társaságában, akiket nem kedvelsz túlságosan. Talán jobban megismered őket és kiderül, hogy mégis jófejek...

2010. szept. 5. 14:31
 17/32 anonim válasza:
68%
Szerintem osztálytársak vagyunk, ha az osztályfőnöködet Erzsébetnek hívják és Makóra jársz suliba.
 18/32 A kérdező kommentje:
Jóban vagyok az osztályommal de nem best friend-ek és minek mennék be suliba ha úgyse tanulok semmit már főleg junius -ba suli végén lenne, és én egyenlőre kiváncsi voltam a véleményekre. Nem pontozlak le nem szokásom...
 19/32 A kérdező kommentje:
nem makói vagyok :)
2010. szept. 5. 14:32
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

figyelj juniusig még bármi történhet..

lehet el se mentek v nemtom.

Amugy meg egyszerűen ne menj el és kész.

Vagy mond azt hogy nincs kedved.

2010. szept. 5. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!