Egyértelmű hogy a feminizmus és a modern női divatirányzatok és ideológiák felelősek a felmelegedés jelentős részérért?
Nőkre épül az egyik legnagyobb ipar, a szépségipar.
Régen ha megvolt egy nőnek a havibaja, vattát,vagy gézt rakott oda magának, esetleg, néha kicserélte.Manapság ezerféle tampon, betét, amiért rengeteg fát kivágnak és feldolgozzák, egyéb összetevői miatt a vegyi ipar is sok mellékterméket állít elő.
Modern divatos ruhák, amire fejlett feldolgozóipar épül, szintén a vegyi üzemekkel kiegészítve gyártja a hatalmas mennyiséget a nőknek.
Rengeteg divat újság, amiért amazoni esőerdők sok 100 ezer hektárját vágják ki, szintén hogy a nők hétvégente lapozgatni tudják.
Flancos éttermek, amikben nem csak hatalmas energia leadással a konyhában meg kell csinálni a tányérösszepiszkítós kajákat, hanem az alapanyagok beszerzése szintén rengeteg környezeti sokkal jár, mert túltermesztés és túltenyésztés kell bizonyos állatokból és növényekből, amik szintén felerősítik a felmelegedést.
Majd jön a közösségi oldalak szociális kontrollja, hogy utazz láss világot,vásárolj ott is ahova utaztál.Így megint csak szennyezed a környezetet a repülőutakkal, meg az ottani termékek megvásárlásával is.
Ha a nők visszavennének ezeknek a modern dolgoknak a hajszolásával, egyszerűbb lenne a bolygónak is, meg a férfiaknak is, és a lecsökkent igényszint miatt, többen találnának nőt?
Köszönöm.
De ki is tudnád fejteni?
Mert kiváncsi vagyok hogy ezek az irányzatok ha eltűnnének, megszűnne a feminizmus, a férfiaknak könnyebb lenne?
Felmelegedés megszűnne?
A kérdésed egy farka csóválta kutya.
Szerinted nem a férfiak bűne, hogy kitermeltünk egy ilyen női fogyasztói réteget? Most meg már önálló életet élnek... Ha a nők a hibásak, mi férfiak legalább ugyan annyira felelősek vagyunk érte!
28/F
"Nőkre épül az egyik legnagyobb ipar, a szépségipar."
>Nagyszét rájuk, de ez csak azért van, mert a nők külsejével szemben nagyobb az elvárás.
"Manapság ezerféle tampon, betét, amiért rengeteg fát kivágnak és feldolgozzák, egyéb összetevői miatt a vegyi ipar is sok mellékterméket állít elő."
>Szerintem semmi baj nincs azzal, ha a nőknek kényelmesebbé teszik a nehéz napokat.
"Modern divatos ruhák, amire fejlett feldolgozóipar épül, szintén a vegyi üzemekkel kiegészítve gyártja a hatalmas mennyiséget a nőknek."
>A divatban mindkét nem érdekelt. De nem mindenki foglalkozik vele."
"Flancos éttermek"
>Én pl. nem szeretem azokat, gondolom, sok ott a pénzlehúzós pincér.
"Majd jön a közösségi oldalak szociális kontrollja, hogy utazz láss világot,vásárolj ott is ahova utaztál."
>Ez a fogyasztói társadalom, de ennek mi köze a feminizmushoz?
"Ha a nők visszavennének ezeknek a modern dolgoknak a hajszolásával, egyszerűbb lenne a bolygónak is, meg a férfiaknak is, és a lecsökkent igényszint miatt, többen találnának nőt?"
>Azt hiszem, már értem, mire ment ki az érvelésed. Szóval most a felmelegedést hibáztatod, azért, mert az inceleknek nincs nője?
A globális felmelegedéssel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe a 9. osztályos fizika tananyagot:
Igyekszem kevés ökolábnyomot hagyni.
De sajnos ahogy írtam a szépség és divatipar, ami elsősorban a nőkre épül, iszonyatos módon környezetszennyező.
Ha ezt a férfiak sok nőnek nem finanszíroznák, elhalna sok olyan mozgalom, ami a feminizmushoz köthető.Utána a nők is ideológia támogatás nélkül egyszerűbb életet élhetnének, és könnyebb lenne a férfiak élete is.
A nők azért használják ezt a sok szemetet, mert a többi nő is.
Honnan ered a nők tetszeni akarásának alapja? A párválasztásból.
Mit jelent a párválasztás az állatvilágban? A gének harcát az öröklődésért. Az embernél ez eléggé átalakult, de ez volt a mozgatórugója.
Mi kell az öröklődéshez? Egy férfi partner.
Szóval mi áll emögött az egész mögött? Az, hogy a számára megfelelő férfiak szemében jelentsen valamit az a szerencsétlen nő és ezáltal a többi nő is "felnézzen rá".
Sokkal inkább a férfiak tehetnek erről.
Még mindig ők a fő fogyasztói az erotikus szolgáltatásoknak, amikben ugye kitüntetett szerepe van a nők megjelenésének.
A legtöbb nő nem ad a legtöbb férfi véleményére, de egymás között ott a vetélkedés, ami bizonyos férfiakra vezethető vissza, akik szuperdögös nőnek engednek szabad utat.
Szóval szerintem gondolkodj egy kicsit el ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!