Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hasonlítanak ennyire...

Miért hasonlítanak ennyire egymásra a cigányok?

Figyelt kérdés

Volt cigányosztálytársammal összefutottam a múlthéten és azt hittem, hogy egy másik cigánygyerek az a suliból (nem testvérek).

Meg egyik ismerősöm is nagyon emlékeztet egy másik cigány ismerősömre.

2021. nov. 8. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A rasszok kevésbé tudják a más rasszba tartozó embereket megkülönböztetni mint a saját rasszbelit.
2021. nov. 8. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Részben ez az oka, amit az 1-es ír.

Még az elmúlt évszázadban :) a BME-n a vietnámi tankörtársak az összes barna hajú magyar lányt egyformának látták. :D

De azért a cigányoknál befigyel a belterjesség is...

2021. nov. 8. 15:54
 3/7 anonim válasza:
Én is igazat adok az 1-esnek. Viszont én nem csak a cigányoknál figyelem ezt meg, hanem az ázsiai és afrikai népcsoportokban is. Első ránézésre nagyon hasonlítanak egymásra (legalábbis szerintem).
2021. nov. 8. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ezt araboknál figyeltem meg, ők nagyon hasonlítanak egymásra, és ehhez még hozzájárul, hogy ugyanúgy öltözködnek. (Fehér ing, fekete prémes pufidzseki, mind ugyanolyan hajviseletet hord.)
2021. nov. 8. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert mi magyarok ahhoz vagyunk szokva, hogy sokfélék vagyunk. Van magas szőke, alacsony kis barna, vörös kekszemu. Amit csak el lehet képzelni. Kevert nép. Más országokban sokkal egységesebb az emberek. Bulgáriában, Lengyelországban rengeteg olyan fiatal láttam, mintha tesók lettek volna. De nyugaton pl. Belgium is hasonlók az emberek.
2021. nov. 10. 06:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg hát ugye normális esetben a szűlők nem testvérek, meg anyuka elmúlt 13 amikor születtél...ezek segítenek a helyzeten...de amikor apu 25 anyu 14 és valójában a nagybácsi megcsinálja az unokahúgot...hát abból ez lesz...selejt...évszázadokon átívelő szrból nehéz kimászni...
2021. nov. 11. 22:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Lehet hogy hülye vagyok, de szerintem nem a belterjesség miatt olyanok amilyenek, meg hasonlítanak egymásra.

Ha tényleg belterjesség lenne, akkor külső deformációk lennének rajtuk.

2021. nov. 11. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!