Hogyan szólítsak meg egy kínait?
Teljesen odavagyok az ázsiaiakért. A közelben csak kínaiak vannak, abból se sok. Olyan 4-5öt láttam eddig itt mert a többi elment. Egy kínai ismerősöm van (osztálytársam volt) de nem tartom vele a kapcsolatot mert nem voltunk valami jóba. Igazából neki köszönhetem ezt az egészet mert miatta szerettem meg őket :)
Szeretnék néhány ázsiai ismerőst akivel tudok beszélgetni. Viszont fogalmam sincs, hogy hogyan szólítsam meg őket. Vagy hogyan kezdjek el vele beszélgetni. Igazából van egy ötletem, hogy melyikkel próbálkozzak. Az a pasi nagyon kedves...akárhányszor voltam a boltjában mindig kaptam az anyukájától vagy tőle ajándékot. Mindig mosolygok rájuk és direkt hangosabban köszönök nekik. Van valami ötletetek?
13/L
Ezt csak úgy írom itt a végén...:D
Egyszer voltunk egy ilyen kínai étterem szerűségnél (az nem is étterem volt..hanem csak olyan hely ahol lehet kajálni kínai kajákat) és ott kértünk. Erre a kínai csaj adott ajándék kaját :D az összes ázsiai emberre mosolyogni szoktam.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:35
Nem kell beszélned hozzá..,kacsintsál rá és mosolyogj,tuti veszi a jelet!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!