Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Évente mennyi pénzt adakoztok,...

Évente mennyi pénzt adakoztok, és mire?

Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Évente ötvenezret egy thaiföldi elefántrezervátumnak (ugyanitt két hónapig önkénteskedtem is), valamint havi kétezret egy helyi gyerekotthonnak és ugyanennyit egy állatmenhelynek. Havonta legalább egyszer elmegyek mindkettőhöz segédkezni.

Jelenleg egyetemista vagyok, nincs meg az anyagi hátteret, hogy többet adjak, így inkább cselekedetekkel próbálok segíteni.

24L

2021. okt. 23. 14:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Borzasztó hogy mindenki csak a kutyáknak adja. Borzasztó.
2021. okt. 23. 15:31
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Semmi borzasztó nincs benne. A beteg gyerekek és szegény családok támogatása az állambácsi feladata (lenne), vagy épp a szülőké /melyik kié/. Ha ezt is teljes részben magára vállalná az adófizető nép, akkor az állam annyit sem segítene ide-oda-amoda amennyit. Az állatok helyzete pedig más.

Ettől függetlenül szinte mindenki írt valami emberi támogatást is én pl az élelmiszerbankot, de úgy látszik. csak az első mondat elolvasása megy ahol az állatok vannak említve, tovább nem. Az én pénzemből én döntöm el kit támogatok.

2021. okt. 23. 15:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Túl van futtatva a kutyamentés.
2021. okt. 23. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted kinek kéne adni? Te kinek és mennyit adsz?
2021. okt. 23. 15:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Néha adnak csekket a mentősök, oda, meg az egyházi adót feladom, gyermekotthonok is adnak néha csekket.
2021. okt. 23. 16:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, egyházi adót én is fizetek, bár az én fogalmaim szerint az nem adakozás. De ha már ezt említed, amikor a templomunknak van szüksége valamire, abba is be szoktam szállni anyagilag. Számomra az a közvetlen környezetemnek számít, ahol teljesen természetes, hogy segítek, nem jótékonyságként tartom számon ezeket. Azzal viszont nem értem, mi a baj, hogy a saját pénzéből mindenki azt támogat, akit és amit szeretne.
2021. okt. 23. 17:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!