Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Évente mennyi pénzt adakoztok,...

Évente mennyi pénzt adakoztok, és mire?

Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 10:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Legtöbbször állatmentőknek szoktam, akik erejükön felül tesznek meg mindent, hogy mások felelőtlenségének a következményeit enyhítsék. Nem szoktam összesíteni, de évente kb 50ezer lehet.
2021. okt. 23. 10:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Értem.
2021. okt. 23. 10:51
 3/17 A kérdező kommentje:
Jöhet még.
2021. okt. 23. 10:51
 4/17 anonim ***** válasza:
66%

Karácsony tájt szoktunk menhelyeknek, mikor melyiknek… vagy éppen többnek is. Van akinek pénz adományt (30.000ft körül) van akiknek pedig tárgyit, nagy csomag tisztítószert és/vagy eledelt, amit épp feltűntetnek szükségesként.

Plusz az élelmiszerbankos kosárba ha épp ott vannak valamelyik üzletben mindig veszünk pár dolgot, általában milkacsokit, nesquik kakaót, vagy szaloncukrot.

2021. okt. 23. 11:06
 5/17 A kérdező kommentje:
Mindenki csak a kutyáknak ad?
2021. okt. 23. 11:10
 6/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok, én speciel a macskáknak. 😀

Adtam már beteg gyereknek is, de az ritkább.

2021. okt. 23. 11:14
 7/17 A kérdező kommentje:
Értem.
2021. okt. 23. 11:42
 8/17 anonim ***** válasza:

Az 1%-ot adom, én is a helyi állatmenhelynek, akikről tudom, hogy tényleg milyen tevékenységet folytatnak, nem "kirakat-állatvédők" és nem esnek túlzásokba, reálisan gondolkoznak, azon vannak, hogy tényleg a legtöbb állat végleges, jó gazdira találjon.

Ezen kívül néha akkor, ha személyesen van módon adakozni: pl. adtam már többször templomfelújításra és egyházközségi munkára, olyan helyeken, amelyeknek ismerem a konkrét tevékenységét, de nem utalással szervezeteken keresztül, hanem amikor ott jártam, és személyesen be tudtam rakni a perselybe.

2021. okt. 23. 12:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Semennyit. Mindenre.
2021. okt. 23. 12:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elég keveset adakozok, mert szarul állunk mindig.

Egy konkrét kutyamenhelyet szoktam támogatni. 5-10 ezer forint/hó, de sajnos nem mindig.

Néha adok egy-egy csövesnek, múltkor adtam egy nénikének egy ezrest.

Azért állatokat támogatok, mert ők megérdemlik, és ki vannak szolgáltatva az embereknek. Rajtam se segít senki, ha önerőből nem tudok kimászni a kakiból, akkor ott maradok.

2021. okt. 23. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!