Évente mennyi pénzt adakoztok, és mire?
Karácsony tájt szoktunk menhelyeknek, mikor melyiknek… vagy éppen többnek is. Van akinek pénz adományt (30.000ft körül) van akiknek pedig tárgyit, nagy csomag tisztítószert és/vagy eledelt, amit épp feltűntetnek szükségesként.
Plusz az élelmiszerbankos kosárba ha épp ott vannak valamelyik üzletben mindig veszünk pár dolgot, általában milkacsokit, nesquik kakaót, vagy szaloncukrot.
Első vagyok, én speciel a macskáknak. 😀
Adtam már beteg gyereknek is, de az ritkább.
Az 1%-ot adom, én is a helyi állatmenhelynek, akikről tudom, hogy tényleg milyen tevékenységet folytatnak, nem "kirakat-állatvédők" és nem esnek túlzásokba, reálisan gondolkoznak, azon vannak, hogy tényleg a legtöbb állat végleges, jó gazdira találjon.
Ezen kívül néha akkor, ha személyesen van módon adakozni: pl. adtam már többször templomfelújításra és egyházközségi munkára, olyan helyeken, amelyeknek ismerem a konkrét tevékenységét, de nem utalással szervezeteken keresztül, hanem amikor ott jártam, és személyesen be tudtam rakni a perselybe.
Sajnos elég keveset adakozok, mert szarul állunk mindig.
Egy konkrét kutyamenhelyet szoktam támogatni. 5-10 ezer forint/hó, de sajnos nem mindig.
Néha adok egy-egy csövesnek, múltkor adtam egy nénikének egy ezrest.
Azért állatokat támogatok, mert ők megérdemlik, és ki vannak szolgáltatva az embereknek. Rajtam se segít senki, ha önerőből nem tudok kimászni a kakiból, akkor ott maradok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!