Miért nem boldogít a pénz?
A penzedbol megvasarolt, kifizetett dolgok boldogitanak. Gondolj csak bele, elszeretnel jarni sportolni, de nincs ra penzed. Boldog vagy? Nem. Ha viszont kifizeted a sportot, akkor boldogabb leszel, millio elonye van a sportnak.
Szeretnel tanulni egy idegennyelvet, de nem tudod kifizetni a nyelviskolat, vagy a nyelvtanart. Boldog vagy? Nem. Viszont ha kitudod fizetni, akkor boldog leszel, tudasra teszel szert, es a tudasodat kamatoztatod.
Szeretnel karacsonyra gondtalanul elmenni egy kicsit vasarolgatni. Penz nelkul boldogan jarsz uzletekbe? Nem. Es ha van penzed? Igen.
A penz nem boldogit, de hianya igenis boldogtalanna tesz. Szerintem mindent, mindent a vilagon megtudsz vasarolni penzert, kiveve a legeslegfontosabbat, az egeszseget nem. Mert egeszseg nelkul minden>SEMMI!
Szerintem boldogit a penz, egyszeruen nyugalmad lesz tole.
Boldog lennél, 25 M forinttal, és pl egy tüdőrákkal?
Na ugye.
Na, ezért nem boldogít.
11:17-es, sajnos az egeszseget nem tudod megvenni, akar hany milliod is van, az orvos sajnos nem tudja a milliokat beledvarrni, vagy nem tudom hogy ertsed meg.
Az igaz, hogyha nincs penzed, akkor pl. maradsz fogatlan, vagy nem tudsz egy maganklinikara befekudni, vagy megfogadni egy nagyon jo orvost, de a baj az, hogy millio osszegek sem segitenek millio betegen, mert a betegseg gyogyithatatlan, ezt akartam leirni a valaszomban, elotted.
De meg mindig ugy gondolom, hogy igenis szukseges a boldogsaghoz a penz, ezt mindenki tudja.
De, talan a legjobb ugy, hogy elso az egeszseg, utana a penz, amit egeszsegesen elvezni, ertekelni tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!