Mit csináljak egy ilyen "barátnővel"?
Ha nem alacsonyodsz le az ő szintjére, akkor nem írsz neki, nem keresed, nem hívod, elkerülöd.
Nagyon gyerekes amit csinál, hagyd hadd nőjön fel, maradj ki belőle
Kétpofon nem téríti észhez? :D Lehet egy kiadós hajnyúzás után nemigen MERNE beszélni a hátad mögött :P
Vagy menyetek a mónyika showba :))
Nekem is ilyen a két haverom. Középsuliban megismertem őket. Egy faluban városban, csudatuggya hogy miben laknak. Az a lényeg hogy amikor egy osztályba kerültünk, ezekkkel lespanoltam. Na aztán elkezdődött a feketeleves. Elkezdték egymást kibeszélni hogy a másik így úgy amúgy, másnap meg mintha misem történt volna. Egyiknap eldurrant az agyam, és amikor reggel beszélgettünk hárman felhoztam a témát hogy milyenek is a "barátok" hirtelen k u s s lett. Nemszólt egyikse. Rákérdeztem hogy őszintén mi a f a s z bajuk van egymással, igen volt vér a pucámban és megkérdeztem. Ismét néma csend. Egész nap halgattak, hozzám sem sűrűn szóltak, úgyéreztem énvagyok a szar de tettem rá magasból... Majd eltelt a nap. Másnap mokesza volt mindkettőnek xD nemtudom micsináltak, de hogy nem simogatták egymást az biztos... nem is nagyon érdekel... ők nem szólnak egymáshoz de én attól függetlenül megmaradtam kettőjük jóbarátja. Semmi baj nem származott belőle, ők gazdagodtak két mokesszal, de legalább abbamaradt a minden napos egymás ócsárolása.
Nem vagyok én Dred bíró, de ezt muszály volt.
Engem csak az idegesített hogy mindent Nekem kellett elmondani, és én tojtam az egészre -.- nem érdekelt kettőjük viszonya (lényeg hogy engem haggyonak ki belőle) és kész.
Vagy halgasd vagy mond a szemébe de őszintén és elszántan... Nem kell be s z a r ni tedd fel neki a kérdést. "Barátok vagyunk vagy nem...?"
egy srááác :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!