Írhatok a panaszkönyvbe, ha az étteremben nem volt wc papír?
Egy középkategóriás fővárosi étteremről beszélünk, szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag, de ezt felháborítónak tartom. Bemegyek (női mosdó), három fülke van, egyik fogalt, másik kettő szabad.
Bemegyek egyikbe, párnáznám ki az ülőkét de nem tudom. Átmegyek a másikba, ugyanez. Kicsit vártam, de mivel a foglalt fülkében nem volt sietős kijönnie annak a valakinek, nekem meg kakilnom kellett, végül föléguggolással meg a zsepivel megoldottam. Rendkivül dühös voltam hogy nem kevés pénzt ott hagyok és nem megfelelő a szolgáltatás.
(25L)
Kérdező, az megvan, hogy most pont magad ellen beszélsz?
Ha szerinted is természetes, hogy egy óráig se tart, akkor bárhol bármikor igen jó esély van rá, hogy belefutsz olyanba, hogy éppen akkor nincs.
Mert azért wc-s nénit egyetlen helyen se alkalmaznak, hogy minden vendég után ellenőrizze , hogy elhasznált e valaki egyszerre egy fél gurigával...
Ilyen szélsőséges fogyással sehol nem számolnak, és sehol nem figyelik 20 percenként.
Tehát nem hinném, hogy lenne okod bármi panaszra!
Sőt!
Tulajdonképpen sokkal inkább lehetne rád panasz az étterem, vagy a többi vendég részéről, mert nem normális módon használod a papírt, mások elől használod el, és igencsak kétlem, hogy ha nálad fogyna el a papír, akkor szólnál a személyzetnek, hogy bocs, de 5-ször annyi papírt használtam el indokolatlanul, mint amennyi elég lett volna, úgyhogy elfogyott bocsi!
"Természetesen egy 10-es csomag papírzsepire gondoltam. Az mindig van nálam, alap."
Akkor miért nem azt írtad? Nem vagyunk gondolatolvasók.
51-es
Azért a jobb helyeken nem egy guriga van kirakva...
És én pont egy lapocskát se használhattam a papírból, mert nem volt. A mellettem lévő fülkében fogyasztotta nagy robajjal egy kedves hölgytársam.
52-es
Azért az szerintem evidens, hogy nem 10 db wc papír tekerccsel a táskámban mászkálok étterembe...
Nem, a jobb hely nem attól jobb, hogy halmokban áll a wc-ben a papír.
Hanem például a kulturált vendégkörtől, akik nem tapétázzák ki a wc-t papírral!
De akkor egyszerű a megoldás, legközelebb menjél jobb helyre.
Csak majd asztalfoglaláskor említsd meg nekik, hogy minimum 10 guriga papír legyen a wc-ben.
31-nek és 32-nek válaszolnék! 25-ös válaszadó vagyok.
#31! Igen feltűnt, hogy minden drágult, ebből adódóan, ha már több pénzzel behúznak, akkor elvárom, hogy minőségi ellátást kapjak. Egyébként meg számtalan helyen az éttermek bevezették a szervírozás díját, ami általában úgy a számla 10%-a. Tehát a borravalót az én részemről bukták. Meg szerintem másokéról is fogják. Kedves vendéglátásban dolgozók. Az eü kollégák már kinyitották a szájukat. Titeket mi tart vissza?
#32 Neked és a vendéglátásban dolgozóknak annyit tudok mondani, hogy forduljatok Orbán Viktor ficsúr elvtárshoz, aki mindent bezáratott! Erről nem én tehetek, hogy egy komplett szektort megöltek. Azért, mert szerény hazánkban lassan úgy élünk, mint Észak Koreaban, arról csak és kizárólag ti magatok tehettek, akik be fogjátok a pofátokat némi pénzért cserébe! Bezzeg, amikor internetadó ellen kellett menni tüntetni, na az ment, akkor habzott a szátok, mint az oktoberfestes sörök. Kicsit helyre kellene tenni az agyatokat és mielőtt megszólaltok tájékozódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!