Írhatok a panaszkönyvbe, ha az étteremben nem volt wc papír?
Egy középkategóriás fővárosi étteremről beszélünk, szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag, de ezt felháborítónak tartom. Bemegyek (női mosdó), három fülke van, egyik fogalt, másik kettő szabad.
Bemegyek egyikbe, párnáznám ki az ülőkét de nem tudom. Átmegyek a másikba, ugyanez. Kicsit vártam, de mivel a foglalt fülkében nem volt sietős kijönnie annak a valakinek, nekem meg kakilnom kellett, végül föléguggolással meg a zsepivel megoldottam. Rendkivül dühös voltam hogy nem kevés pénzt ott hagyok és nem megfelelő a szolgáltatás.
(25L)
25-ös!
Véletlenül se vagyok a haverod, dupla agyat kéne növesztened, hogy méltó legyél rá!
Az feltűnt, hogy minden drágult?
Tud repülni az autód a 20%-kal drágább benzintől?!
Kacsalábon forgó palota lesz a putriból, amit építesz, csak mert az építőanyag másfélszeresébe kerül?
Fele annyi szendvicstől is jól laksz, mert az élelmiszer árak 30%-kal növekedtek? Másfélszer annyi ideig tudsz használni egy szaros gatyát, vagy egy zoknit, csak mert másfélszeresére nőtt az áruk?
Milyen álomvilágban élsz te?!
Pont itt tart a pénzünk!
Ráadásul pont vendéglátásról beszélsz, ahova már az utcáról hívnak be dolgozni minden arra járó csavargót, mert a vírus miatt szakemberek tömegei hagyták el a szegmenst...
Megcsípett valami cecelégy, vagy te nem nézel körül a világban?
"25/
Ott a pont. Ha már ennyit fizetek, elvárom, "
Mennyit?
Mit?
Volt a vendéglátódnak 300 forint haszna a fogyasztásodból?
Tisztában vagy vele, hogy jelenleg Magyarországon negyed annyi "haszonnal" (helyesebben árréssel, haszonról sok esetben szó sincs)
dolgoznak az éttermek, mint mondjuk 300 km-rel nyugatabbra?
Az megvan, hogy kivégezték az országban a vendéglátást, és gyakorlatilag az éppen elégséges fenntartáshoz elegendő a vl-ban dolgozó betanított emberek képzettsége?
Szó szerint háborús állapotok uralkodnak, jó lenne felébredni ebből a fantázia világból, hogy a régi világhoz mér bárki bármit.
Legendás helyek mentek tönkre, Pesten van olyan városrész, hogy a vl. egységek 85% örökre bezárt!
Örülj, ha valahova még be tudsz ülni, meg van még az országban olyan ember, aki megcsinálja, meg eléd rakja a kaját!
Örülj, ha ehető a minősége, nem biztos, hogy sokáig részed lehet még ebben!
Igen, itt tartunk most! Igen, előfordul, hogy ilyen állapotok mellett, mikor a fizetőképes vendégek negyed annyit fizetve, mint nyugaton, véletlenül wc-papír nélkül maradnak.
Kicsi szádat ki kell nyitni kislányom, és szólni!
Addig, amíg van kinek!
Lehet, hogy pár hónapon belül végleg megoldódik a problémád, és főzhetsz is, meg szarhatsz is otthon!
Mert elment a stílus nagyképűbe!
A nagyképűségre meg még nagyobb nagyképűség, és lenézés a válasz!
Lehet, hogy ezt még nem vetted észre a kis mikrokörnyezetetben, de hát az már erősen körvonalazódik, hogy a világ egészen másképp működik, mint ahogy azt elképzeled. Ezt épp most igazolja ez a kérdés is.
Ki a bunkó ha te meg hisztiből válaszokat töröltetsz ami nem is csúnya?
" Pedig igaza van" komment neked mit fájt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!