Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Írhatok a panaszkönyvbe, ha...

Írhatok a panaszkönyvbe, ha az étteremben nem volt wc papír?

Figyelt kérdés

Egy középkategóriás fővárosi étteremről beszélünk, szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag, de ezt felháborítónak tartom. Bemegyek (női mosdó), három fülke van, egyik fogalt, másik kettő szabad.

Bemegyek egyikbe, párnáznám ki az ülőkét de nem tudom. Átmegyek a másikba, ugyanez. Kicsit vártam, de mivel a foglalt fülkében nem volt sietős kijönnie annak a valakinek, nekem meg kakilnom kellett, végül föléguggolással meg a zsepivel megoldottam. Rendkivül dühös voltam hogy nem kevés pénzt ott hagyok és nem megfelelő a szolgáltatás.

(25L)

2021. júl. 17. 22:59
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
93%

25-ös!

Véletlenül se vagyok a haverod, dupla agyat kéne növesztened, hogy méltó legyél rá!

Az feltűnt, hogy minden drágult?

Tud repülni az autód a 20%-kal drágább benzintől?!

Kacsalábon forgó palota lesz a putriból, amit építesz, csak mert az építőanyag másfélszeresébe kerül?

Fele annyi szendvicstől is jól laksz, mert az élelmiszer árak 30%-kal növekedtek? Másfélszer annyi ideig tudsz használni egy szaros gatyát, vagy egy zoknit, csak mert másfélszeresére nőtt az áruk?

Milyen álomvilágban élsz te?!

Pont itt tart a pénzünk!

Ráadásul pont vendéglátásról beszélsz, ahova már az utcáról hívnak be dolgozni minden arra járó csavargót, mert a vírus miatt szakemberek tömegei hagyták el a szegmenst...

Megcsípett valami cecelégy, vagy te nem nézel körül a világban?

2021. júl. 18. 11:20
 32/59 anonim ***** válasza:
58%

"25/

Ott a pont. Ha már ennyit fizetek, elvárom, "

Mennyit?

Mit?

Volt a vendéglátódnak 300 forint haszna a fogyasztásodból?

Tisztában vagy vele, hogy jelenleg Magyarországon negyed annyi "haszonnal" (helyesebben árréssel, haszonról sok esetben szó sincs)

dolgoznak az éttermek, mint mondjuk 300 km-rel nyugatabbra?

Az megvan, hogy kivégezték az országban a vendéglátást, és gyakorlatilag az éppen elégséges fenntartáshoz elegendő a vl-ban dolgozó betanított emberek képzettsége?

Szó szerint háborús állapotok uralkodnak, jó lenne felébredni ebből a fantázia világból, hogy a régi világhoz mér bárki bármit.

Legendás helyek mentek tönkre, Pesten van olyan városrész, hogy a vl. egységek 85% örökre bezárt!

Örülj, ha valahova még be tudsz ülni, meg van még az országban olyan ember, aki megcsinálja, meg eléd rakja a kaját!

Örülj, ha ehető a minősége, nem biztos, hogy sokáig részed lehet még ebben!

Igen, itt tartunk most! Igen, előfordul, hogy ilyen állapotok mellett, mikor a fizetőképes vendégek negyed annyit fizetve, mint nyugaton, véletlenül wc-papír nélkül maradnak.

Kicsi szádat ki kell nyitni kislányom, és szólni!

Addig, amíg van kinek!

Lehet, hogy pár hónapon belül végleg megoldódik a problémád, és főzhetsz is, meg szarhatsz is otthon!

2021. júl. 18. 11:31
 33/59 anonim ***** válasza:
74%
Visszaolvasva se látom, hogy az igazság, és a jelenlegi helyzet leírásában mi a bunkóság, (arról meg nem tehetek ha neked nem tetszik, ha valaki nem téged megerősíteni jár ide) úgyhogy jelentettem a válaszod provokáció és veszekedés miatt!
2021. júl. 18. 11:54
 34/59 A kérdező kommentje:
Nem a mondanivalója a bunkóság, hanem a stílus és a közlés módja. Lenézően irogat.
2021. júl. 18. 12:06
 35/59 anonim ***** válasza:
97%

Mert elment a stílus nagyképűbe!

A nagyképűségre meg még nagyobb nagyképűség, és lenézés a válasz!

Lehet, hogy ezt még nem vetted észre a kis mikrokörnyezetetben, de hát az már erősen körvonalazódik, hogy a világ egészen másképp működik, mint ahogy azt elképzeled. Ezt épp most igazolja ez a kérdés is.

2021. júl. 18. 12:19
 36/59 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig viszek magammal budipapírt, mert a sok idióta tapétázó örökké elpocsékolja.
2021. júl. 18. 15:56
 37/59 anonim ***** válasza:
94%
Kórházban például soha sehol nincs. De vonaton sincs. Ja és kézfertőtlenítőt is viszek covidhisztitől függetlenül, mert szappan se szokott lenni.
2021. júl. 18. 15:57
 38/59 anonim ***** válasza:
60%

Ki a bunkó ha te meg hisztiből válaszokat töröltetsz ami nem is csúnya?

" Pedig igaza van" komment neked mit fájt?

2021. júl. 18. 17:13
 39/59 A kérdező kommentje:
Én semmit sem töröltettem.
2021. júl. 18. 17:18
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoztam étteremben, és voltak vendégek, akik letekerik a gurigát! Nálunk óránként egyszer kell a takarítónak bemenni, de sajnos előfordulhat, hogy ebben az egy órában előbb elfogy a wc papír. Azt is szokta csinálni a néni, hogy ami guriga hamarosan elfogy, kiveszi a tárolóból, és ráteszi a tetejére, de azt is elvitték :D ezek háztartási méretű gurigák voltak, azóta a főnök szereltetett nagy méretű (pl benzinkuton látható) tartókat
2021. júl. 18. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!