Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Írhatok a panaszkönyvbe, ha...

Írhatok a panaszkönyvbe, ha az étteremben nem volt wc papír?

Figyelt kérdés

Egy középkategóriás fővárosi étteremről beszélünk, szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag, de ezt felháborítónak tartom. Bemegyek (női mosdó), három fülke van, egyik fogalt, másik kettő szabad.

Bemegyek egyikbe, párnáznám ki az ülőkét de nem tudom. Átmegyek a másikba, ugyanez. Kicsit vártam, de mivel a foglalt fülkében nem volt sietős kijönnie annak a valakinek, nekem meg kakilnom kellett, végül föléguggolással meg a zsepivel megoldottam. Rendkivül dühös voltam hogy nem kevés pénzt ott hagyok és nem megfelelő a szolgáltatás.

(25L)

2021. júl. 17. 22:59
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
86%
Orulj, hogy uloke legalabb volt a wc cseszen :D
2021. júl. 17. 23:32
 12/59 A kérdező kommentje:

:))) az volt igen, es meglepo mod tiszta allapotban.

De hat az ordog nem alszik mint tudjuk, nem ulok ra. :))

2021. júl. 17. 23:36
 13/59 anonim ***** válasza:
97%
Az, hogy beírsz valamit nem garantálja, hogy legközelebb lesz wc papír. Ha a személyzetnek X időközönként kell benéznie a wc-be nem fogja tudni, hogy elfogyott a papír ha nem szólnak. Lehet, hogy ott is raktak ki, de csak 10 percel később, vagy az utánad érkező szólt
2021. júl. 17. 23:42
 14/59 anonim ***** válasza:
86%
Eredetileg volt papír a klotyón, csak közben a szalvéta fogyott el, ezért kihozták helyette.
2021. júl. 17. 23:48
 15/59 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy nem lesz, de egy próbát megért szerintem. Amikor jöttem ki, pont állt egy nő a fülkeajtóm előtt, amikor ment be helyettem szóltam neki, hogy nincs wc-papír. Hogy utána mit csinált, szólt-e vagy nem érdekelte, azt nem tudom.
2021. júl. 18. 00:01
 16/59 anonim ***** válasza:
98%

1. Mindig meg kell nézni h van-e papír mielőtt nekiállsz gyurmázni.

2. Lehet szólni a személyzetnek, pincérnek, vagy amikor fizetsz. Ők is emberek, nyilván nem mennek be mindenki után a mosdóba hogy éppen a "kipárnázott" ülőkére elhasznált-e egy fél guriga papírt. Általában óránként ellenőrzik a mosdókat.

2021. júl. 18. 01:54
 17/59 anonim ***** válasza:
96%
Aha, szóval a tapétázók miatt nincs soha budipapír!!!
2021. júl. 18. 02:03
 18/59 anonim ***** válasza:
96%
Annyira vicces, amikor valaki utólag reklamál. Amúgy ha sótlan lett volna a kajád, akkor is a vásárlók könyvébe írogatnál, ahelyett, hogy sót kértél volna?
2021. júl. 18. 02:03
 19/59 anonim ***** válasza:
97%
A sok kretén miatt nincs, aki törlés helyett építkezőset játszik.
2021. júl. 18. 03:02
 20/59 anonim ***** válasza:
22%

Hat en ilyenrol meg nem hallottam, hogy etteremben elmegy szarni az ember.

A munkahelyen kakilas is fura, en altalaban itthon letudom reggel, de azt meg megertem, hogy rajohet az emberre 8 ora alatt.

De hogy egy kb oras ettermezest nem bir ki valaki xD Hordj pelenkat akkor.

2021. júl. 18. 03:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!