Írhatok a panaszkönyvbe, ha az étteremben nem volt wc papír?
Egy középkategóriás fővárosi étteremről beszélünk, szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag, de ezt felháborítónak tartom. Bemegyek (női mosdó), három fülke van, egyik fogalt, másik kettő szabad.
Bemegyek egyikbe, párnáznám ki az ülőkét de nem tudom. Átmegyek a másikba, ugyanez. Kicsit vártam, de mivel a foglalt fülkében nem volt sietős kijönnie annak a valakinek, nekem meg kakilnom kellett, végül föléguggolással meg a zsepivel megoldottam. Rendkivül dühös voltam hogy nem kevés pénzt ott hagyok és nem megfelelő a szolgáltatás.
(25L)
:))) az volt igen, es meglepo mod tiszta allapotban.
De hat az ordog nem alszik mint tudjuk, nem ulok ra. :))
1. Mindig meg kell nézni h van-e papír mielőtt nekiállsz gyurmázni.
2. Lehet szólni a személyzetnek, pincérnek, vagy amikor fizetsz. Ők is emberek, nyilván nem mennek be mindenki után a mosdóba hogy éppen a "kipárnázott" ülőkére elhasznált-e egy fél guriga papírt. Általában óránként ellenőrzik a mosdókat.
Hat en ilyenrol meg nem hallottam, hogy etteremben elmegy szarni az ember.
A munkahelyen kakilas is fura, en altalaban itthon letudom reggel, de azt meg megertem, hogy rajohet az emberre 8 ora alatt.
De hogy egy kb oras ettermezest nem bir ki valaki xD Hordj pelenkat akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!