Írhatok a panaszkönyvbe, ha az étteremben nem volt wc papír?
Egy középkategóriás fővárosi étteremről beszélünk, szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag, de ezt felháborítónak tartom. Bemegyek (női mosdó), három fülke van, egyik fogalt, másik kettő szabad.
Bemegyek egyikbe, párnáznám ki az ülőkét de nem tudom. Átmegyek a másikba, ugyanez. Kicsit vártam, de mivel a foglalt fülkében nem volt sietős kijönnie annak a valakinek, nekem meg kakilnom kellett, végül föléguggolással meg a zsepivel megoldottam. Rendkivül dühös voltam hogy nem kevés pénzt ott hagyok és nem megfelelő a szolgáltatás.
(25L)
Jéééézussom! Na ezért nem bírja a szennyvíztisztító se!
"Bemegy öt ember és kb. el is fogyott... Főleg ha valaki kakil mondjuk, ahogy én tettem."
Férfibudiban szerintem 1 napig is elég 1 tekercs. A nőiben meg dedós gyereket megszégyenítően lepocsékolják az egészet 10 perc alatt. Hát meg is érdemlik, hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!