Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Írhatok a panaszkönyvbe, ha...

Írhatok a panaszkönyvbe, ha az étteremben nem volt wc papír?

Figyelt kérdés

Egy középkategóriás fővárosi étteremről beszélünk, szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag, de ezt felháborítónak tartom. Bemegyek (női mosdó), három fülke van, egyik fogalt, másik kettő szabad.

Bemegyek egyikbe, párnáznám ki az ülőkét de nem tudom. Átmegyek a másikba, ugyanez. Kicsit vártam, de mivel a foglalt fülkében nem volt sietős kijönnie annak a valakinek, nekem meg kakilnom kellett, végül föléguggolással meg a zsepivel megoldottam. Rendkivül dühös voltam hogy nem kevés pénzt ott hagyok és nem megfelelő a szolgáltatás.

(25L)

2021. júl. 17. 22:59
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ilyenért beírni, simán kedvesen szólsz valamelyik személyzeti tagnak, hogy elfogyott a wc papír.
2021. júl. 18. 17:56
 42/59 A kérdező kommentje:
A tartó méretéből ítélve sajnos itt is csupán hagyományos papírt alkalmaztak, nem a nagyobb gurigát. Az pedig egy óriág had ne mondjam hogy mire elég... Bemegy öt ember és kb. el is fogyott... Főleg ha valaki kakil mondjuk, ahogy én tettem. Akkor még annyira sem.
2021. júl. 18. 18:48
 43/59 anonim ***** válasza:
98%
Főleg ha a felét nem tennétek rá az ülőkére. Ahogy írják van már wc ülőkére rossmannba direkt ehhez.
2021. júl. 18. 19:07
 44/59 anonim ***** válasza:
100%
Nemár, kérdező, neked otthon is csak 5 alkalomra elég egy tekercs?
2021. júl. 18. 19:13
 45/59 A kérdező kommentje:
Nagyjából igen. Nyilván ha csak pisi akkor nem. De jó, akkor legyen 7-8 alkalom.
2021. júl. 18. 19:20
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy wc papír guriga a sima. Nem az óriási. Az csak nekem mivel egyedül lakok kb másfél hétig majdnem kettő hétig elég.
2021. júl. 18. 19:25
 47/59 anonim ***** válasza:
98%

Jéééézussom! Na ezért nem bírja a szennyvíztisztító se!

"Bemegy öt ember és kb. el is fogyott... Főleg ha valaki kakil mondjuk, ahogy én tettem."

Férfibudiban szerintem 1 napig is elég 1 tekercs. A nőiben meg dedós gyereket megszégyenítően lepocsékolják az egészet 10 perc alatt. Hát meg is érdemlik, hogy nincs.

2021. júl. 18. 19:30
 48/59 A kérdező kommentje:
A férfiakkal szemben mi pisikor is törlünk, ezt ne felejtsd el. Ferfiak ha van piszoár, akkor nagy részük ott pisil és ott nem törlik meg a nemiszervüket. Vedd számításba.
2021. júl. 18. 19:34
 49/59 anonim ***** válasza:
100%
Csak az nem mindegy, hogy az ülökére lehúzol róla 8km-t vagy, mint otthon csak kb 3 db kockát mikor pisilsz.
2021. júl. 18. 19:39
 50/59 anonim ***** válasza:
97%
Én is nő vagyok, egyedül élek, egy tekercs simán elég 1-1,5 hétig.
2021. júl. 18. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.