Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Írhatok a panaszkönyvbe, ha...

Írhatok a panaszkönyvbe, ha az étteremben nem volt wc papír?

Figyelt kérdés

Egy középkategóriás fővárosi étteremről beszélünk, szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag, de ezt felháborítónak tartom. Bemegyek (női mosdó), három fülke van, egyik fogalt, másik kettő szabad.

Bemegyek egyikbe, párnáznám ki az ülőkét de nem tudom. Átmegyek a másikba, ugyanez. Kicsit vártam, de mivel a foglalt fülkében nem volt sietős kijönnie annak a valakinek, nekem meg kakilnom kellett, végül föléguggolással meg a zsepivel megoldottam. Rendkivül dühös voltam hogy nem kevés pénzt ott hagyok és nem megfelelő a szolgáltatás.

(25L)

2021. júl. 17. 22:59
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
94%

Tény, hogy egy étteremben elsősorban evésre használod a szádat, de ettől még beszélni is lehet, ott is emberek dolgoznak!

Nem is értem, mitől lehet ez, a sok közösségi média hatása, vagy mitől gondolod az irkálást megoldásnak?

Akár egy vendégkönyvbe, akár ide... az élet nem kommentelgetésből áll, pláne nem, ha problémád van.

Ezzel a kérdéssel se érsz el semmit.

Így is úgyis majd be szartál mire hazaértél, szóval lényegét tekintve utólag se változtat a dolgon.

Milyen egyszerű lett volna szólni, hogy nincs budipapír! Szarni is tudtál volna, meg a fölösleget irkálást is megspóroltad volna.

2021. júl. 18. 05:17
 22/59 anonim ***** válasza:
59%
Mondhatom, hogy a válaszadók java részével nem értek egyet. Mondom az okot miért. Ha épp retyóra megyek, ami mondjuk étteremben korlátozott számban elérhető, munkahelyen meg azért nagyobb távolságra van egymástól a két mosdó, akkor ha már érzem, hogy jön ki belőlem a delej, nem fogom a valagamat fogva kirohanni a wcről. Azért ez egy étterem, és mások is esznek ott rajtatok kívül. Természetesen lehet beírni is megjegyezve, hogy nem szeretnéd azt, hogy bárkit is letoljanak, csak figyeljenek már erre oda jobban. Azt gondolom, hogy ez alap dolog egyfelől, másfelől meg azért kétlem, hogy óránként ellenőrzik a budit, mert nem hiszem hogy pillanatok alatt elfogy egy guriga wc papír. Sajnálatos módon egyébként én is nehezményezem, hogy már egy étterembe is úgy kell menni, hogy legyen nálad egy guriga budipapír, hogy ne érjen meglepetés. Zsepi az alap, hogy van. Azt gondolom egy közép kategóriás étteremben ez egy elvárható dolog lenne.
2021. júl. 18. 07:07
 23/59 qkker1 ***** válasza:
75%

"szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag,"

Milyen bőrönddel jársz te étterembe, amibe befér tíz tekercs wcpapír?!

2021. júl. 18. 08:38
 24/59 anonim ***** válasza:
97%

" nem fogom a valagamat fogva kirohanni a wcről"

De így is ez történt!

Ezért mondom, hogy a beirkálás, meg a szólás között annyi a különbség, hogy a beirkálás nem oldja meg a problémát, a szólás meg igen!

És szólni se csak úgy lehet, hogy a wc ajtóból kikiabálsz az étterem túlsó felébe, hogy "halló, parasztok, nem tudom kitörölni a szaros seggemet!"

Hanem mondjuk amíg valaki elkéri a vendégkönyvet, meg beirkál, meg körül irkálja, hogy "hogy nem szeretnéd azt, hogy bárkit is letoljanak," stb...

addig mondjuk 15-ször lehet diszkréten elmondani azt a kérést, hogy legyenek szívesek pótolják már a toalettpapírt, mert sajnos kifogyott.

És láss csodát, egy 5 másodperces mondat minderre megoldást nyújt.

Azonnal pótolják a hiányosságokat, le se csesznek miatta senkit, és a kérdezőt se veti szét a szar, amíg hazaér.

2021. júl. 18. 09:05
 25/59 anonim ***** válasza:
2%
24-es! Haver, emeltek 10-20%ot. Akkor elvárom, hogy ennyivel jobban tegyék oda magukat.
2021. júl. 18. 10:23
 26/59 A kérdező kommentje:

Akkor szépen sorban válaszolok mindenkinek.

20/

Nem tudom mi ezen annyira a meglepő. Neked lehet ez fura, dolgoztam egész nap, munkából mentem az étterbe. Arra volt időm hogy átöltözzek és sminkeljek. Emberek vagyunk, rám jött sajnos a kakilás, nem szerettem volna szenvedni egész este alatt, nem is ment volna, ezért elmentem a vécére.

2021. júl. 18. 10:55
 27/59 A kérdező kommentje:

21, 24/

Gondolom ugyanaz a válaszoló vagy.

Olvasd el figyelmesen amit írtam, nem rohantam sehova haza "majd beszarva", "valagamat fogva" annak ellenére hogy nem volt papír, elintéztem a dolgom az étteremben. Utána sokkal jobban lettem és jobban is telt az estém.

2021. júl. 18. 10:58
 28/59 A kérdező kommentje:

23/

Természetesen egy 10-es csomag papírzsepire gondoltam. Az mindig van nálam, alap.

2021. júl. 18. 11:00
 29/59 A kérdező kommentje:

25/

Ott a pont. Ha már ennyit fizetek, elvárom, hogy ne szenvedjek hiányt semmiben.

2021. júl. 18. 11:00
 30/59 anonim válasza:
31%
#6 fujjj, egymás mellett ketten szartatok egyszerre, mi szag lehetett ott utána... 🤢 Lehet nem véletlen nem ment be a személyzet abba a mosdóba. Azért ez durva.
2021. júl. 18. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!