Írhatok a panaszkönyvbe, ha az étteremben nem volt wc papír?
Egy középkategóriás fővárosi étteremről beszélünk, szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag, de ezt felháborítónak tartom. Bemegyek (női mosdó), három fülke van, egyik fogalt, másik kettő szabad.
Bemegyek egyikbe, párnáznám ki az ülőkét de nem tudom. Átmegyek a másikba, ugyanez. Kicsit vártam, de mivel a foglalt fülkében nem volt sietős kijönnie annak a valakinek, nekem meg kakilnom kellett, végül föléguggolással meg a zsepivel megoldottam. Rendkivül dühös voltam hogy nem kevés pénzt ott hagyok és nem megfelelő a szolgáltatás.
(25L)
Tény, hogy egy étteremben elsősorban evésre használod a szádat, de ettől még beszélni is lehet, ott is emberek dolgoznak!
Nem is értem, mitől lehet ez, a sok közösségi média hatása, vagy mitől gondolod az irkálást megoldásnak?
Akár egy vendégkönyvbe, akár ide... az élet nem kommentelgetésből áll, pláne nem, ha problémád van.
Ezzel a kérdéssel se érsz el semmit.
Így is úgyis majd be szartál mire hazaértél, szóval lényegét tekintve utólag se változtat a dolgon.
Milyen egyszerű lett volna szólni, hogy nincs budipapír! Szarni is tudtál volna, meg a fölösleget irkálást is megspóroltad volna.
"szerencsére mindig van a táskámban egy tízes csomag,"
Milyen bőrönddel jársz te étterembe, amibe befér tíz tekercs wcpapír?!
" nem fogom a valagamat fogva kirohanni a wcről"
De így is ez történt!
Ezért mondom, hogy a beirkálás, meg a szólás között annyi a különbség, hogy a beirkálás nem oldja meg a problémát, a szólás meg igen!
És szólni se csak úgy lehet, hogy a wc ajtóból kikiabálsz az étterem túlsó felébe, hogy "halló, parasztok, nem tudom kitörölni a szaros seggemet!"
Hanem mondjuk amíg valaki elkéri a vendégkönyvet, meg beirkál, meg körül irkálja, hogy "hogy nem szeretnéd azt, hogy bárkit is letoljanak," stb...
addig mondjuk 15-ször lehet diszkréten elmondani azt a kérést, hogy legyenek szívesek pótolják már a toalettpapírt, mert sajnos kifogyott.
És láss csodát, egy 5 másodperces mondat minderre megoldást nyújt.
Azonnal pótolják a hiányosságokat, le se csesznek miatta senkit, és a kérdezőt se veti szét a szar, amíg hazaér.
Akkor szépen sorban válaszolok mindenkinek.
20/
Nem tudom mi ezen annyira a meglepő. Neked lehet ez fura, dolgoztam egész nap, munkából mentem az étterbe. Arra volt időm hogy átöltözzek és sminkeljek. Emberek vagyunk, rám jött sajnos a kakilás, nem szerettem volna szenvedni egész este alatt, nem is ment volna, ezért elmentem a vécére.
21, 24/
Gondolom ugyanaz a válaszoló vagy.
Olvasd el figyelmesen amit írtam, nem rohantam sehova haza "majd beszarva", "valagamat fogva" annak ellenére hogy nem volt papír, elintéztem a dolgom az étteremben. Utána sokkal jobban lettem és jobban is telt az estém.
23/
Természetesen egy 10-es csomag papírzsepire gondoltam. Az mindig van nálam, alap.
25/
Ott a pont. Ha már ennyit fizetek, elvárom, hogy ne szenvedjek hiányt semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!