Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 19-én csak szerintem lenne...

19-én csak szerintem lenne logikátlan kinyitni újra az iskolákat?

Figyelt kérdés
Szerintetek tényleg kinyitnak?
2021. márc. 31. 08:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Bárcsak akkor lett volna ez mikor én jártam iskolába.
2021. márc. 31. 08:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az egész kormány egy logikai feketelyuk. Nem tudja már, mit csinál, mert egyszerre akarja a vírust kezelni, és megtartani a szavazótáborát, ami szerencsére egyre inkább fogyatkozik.

Semmi értelme nincs annak, hogy elméletben beoltják a pedagógusokat, aztán feltételek nélkül nyitnak 19-én.

Még ha azt feltételezzük, hogy az oltás garancia mindenre, akkor is, ha egy iskolában van 50 tanár, és abból csak 1 oltatja be magát, ugyanúgy nem vagyunk sehol.

Ahogy azzal sem, hogy az iskolában van 500 diák, amiből jó esetben 50 beoltatta magát. Ugyanúgy fertőzhetik egymást, ugyanúgy hazavihetik.

2021. márc. 31. 08:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Spolier: jaj hat igen elfelejtettuk megtiltani a sok hulyenek, hogy ne husvetoljon, ugyhogy eleg sok a fertozott. Meg eltoljuk 1 hettel a nyitaskat. :)
2021. márc. 31. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:
#2 meg az idosek kozul se kerult mindenki sorra, nemhogy a diakok.
2021. márc. 31. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

#4: egyik 60 feletti ismerősöm az elsők közt regisztrált, és azóta sem szóltak neki. Másik, fiatalabb már megkapta a 2-at is...

Meg hülye mindenki. Tegnap felhívtam a háziorvosomat, hogy a krónikus betegségemre írja fel a szokásos gyógyszereimet, és még kiosztott, hogy ne tartsam fel ilyenekkel a vonalat, mert ő más hívásokat vár... -.-

2021. márc. 31. 09:05
 6/10 anonim válasza:
100%
Elég logikátlan :D Megint az lesz hogy el kezdünk járni, megfertőzzük egymást és megint be kellesz zárni. Rossz ez az online oktatás de két és fél hónapot már ki bírnánk. Inkább mint hogy megint elkezdjük fertőzni egymást.
2021. márc. 31. 09:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb, hogy majd akkor kinyitnak április végén, rá nem sokkal meg évvége:D
2021. márc. 31. 09:49
 8/10 anonim válasza:
100%
Remélem nem nyitnak ki.
2021. márc. 31. 09:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Logikátlan itt már minden.
2021. márc. 31. 09:58
 10/10 anonim válasza:
100%
Abból a szempontból is elég felesleges hogy már majdnem év vége, és abból is hogy megint elkezdődik majd a fertőzés. Év elején (már amíg volt suli) volt olyan hogy szinte üres volt az iskola mert mindenki karanténban volt. Most megint ez lesz, nagyon jó ötlet...A tanárok nagy része be lesz oltva, és a diákokkal mi lesz? Mi attól még fertőzni fogjuk egymást. Diák nélkül meg sokra megy egy tanár a suliban.
2021. márc. 31. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!