19-én csak szerintem lenne logikátlan kinyitni újra az iskolákat?
Az egész kormány egy logikai feketelyuk. Nem tudja már, mit csinál, mert egyszerre akarja a vírust kezelni, és megtartani a szavazótáborát, ami szerencsére egyre inkább fogyatkozik.
Semmi értelme nincs annak, hogy elméletben beoltják a pedagógusokat, aztán feltételek nélkül nyitnak 19-én.
Még ha azt feltételezzük, hogy az oltás garancia mindenre, akkor is, ha egy iskolában van 50 tanár, és abból csak 1 oltatja be magát, ugyanúgy nem vagyunk sehol.
Ahogy azzal sem, hogy az iskolában van 500 diák, amiből jó esetben 50 beoltatta magát. Ugyanúgy fertőzhetik egymást, ugyanúgy hazavihetik.
#4: egyik 60 feletti ismerősöm az elsők közt regisztrált, és azóta sem szóltak neki. Másik, fiatalabb már megkapta a 2-at is...
Meg hülye mindenki. Tegnap felhívtam a háziorvosomat, hogy a krónikus betegségemre írja fel a szokásos gyógyszereimet, és még kiosztott, hogy ne tartsam fel ilyenekkel a vonalat, mert ő más hívásokat vár... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!