Az amerikaiak honnan származnak?
Usa: angolok, írek, olaszok, kíniak, spanyolok, japánok, franciák (New-Orleans), 1948 után magyarok, a II. VH után németek. És minden olyan nemzet lakosai, akik üldözés vagy szegénység miatt nem tudtak máshova menekülni: zsidók, arabok, portugálok, és még ezer nemzet fiai.
És azok a kalandorok, akik ott akartak szerencsét próbálni: görögök, mindenhonnan érkező aranyásók stb.
Eredetileg angol és francia fegyenceket, bűnözőket, prostituáltakat száműztek oda, aztán lassan egyéb kalandorok és jobb életre vágyók kezdték benépesíteni, a sok gazdátlan föld miatt.
De a népesség nagy százaléka Angliából jött.
"Ausztrália egy börtönsziget volt egy időben ahova az elítélt bűnözőket száműzték. De úgy látszik hogy a leszármazottjaik és a betelepült "jöttmentek" egy normális civilizációt tudtak létrehozni."
Ez hogy lehetséges?
Ez hogy lehetséges?
Távol voltak a többiektől és rá voltak kényszerülve a normális együttélésre, mindenféle nagyhatalmak ideológiai befolyásolása nélkül.Szerintem.
Az USA fehér lakosságának a döntő többsége legalább részben német felmenőkkel rendelkezik. Érdekes, hogy ezt eddig senki se említette. Már a 18. században is ok voltak a legtöbben a britek és írek után, a 19. század során pedig az első helyre kerültek.
"Ez hogy lehetséges?
Távol voltak a többiektől és rá voltak kényszerülve a normális együttélésre, mindenféle nagyhatalmak ideológiai befolyásolása nélkül.Szerintem."
Akkor szerintem meg van a cigánykérdés megoldása :D
Köszönöm a válaszokat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!