Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meghalt a nagypapám. Hogyan...

Meghalt a nagypapám. Hogyan tudjuk törölni facebookról ( és egyéb közösségi oldalakról)?

Figyelt kérdés
sajnos nem találtam semmi címet, ahol kapcsolatba tudok lépni a facebook szerkesztőkkel.
2010. aug. 7. 23:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nemrég töröltem magam facebookról (bocsi nem nagyon emlékszem mert összevissza nyomogattam o.O)

De valami olyasmi rémlik hogy kell hozzá angol fordító ha nem tudsz rendesen angolul mert úgy írja ki és a kezdőlapnál alul van olyan hogy súgó abba belemész és ott megtalálod....ha nem így akkor meg felírod keresőbe hogy adatlap törlése sajnos már nem emlékszem annyi hülyeséget összenyomkodtam:(

2010. aug. 8. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!