Megvásárolnátok aukciós oldalakról az alábbiakat? Használtat is, vagy csak újat? Minél több választ szeretnék.
sminkcuccok (szemceruza, rúzs, körömlakk, púder stb.)
ruhák (NEM fehérnemű)
cipő
ékszer (bizsu)
ajándéktárgyak (szobor, gyertya stb.)
füzet, notesz
levélpapír
írószer
használt levélpapír, füzet... ezeket minek??? 100ezer írószer vagy akármilyen boltban lehet ilyeneket kapni
ruhát szoktam vásárolni
Sminkcuccokat szoktam ebayről, de csak olyasmit ami jóval olcsóbb mint boltban vagy nem kapható nálunk. és persze újat.
Ruhákat, cipőt használtat is ha jó állapotban van.
Ékszereket csak újat.
Ajándéktárgyakat nem szoktam vásárolni, inkább magam csinálom.
Füzet, írószer meg hasonlók boltban mindig olcsóbbak. Használt könyveket szoktam néha.
Sminkcucc: igen, általában onnan szoktam (főleg ebay), természetesen csak újat
Ruhák: igen, de óvatosan, mert nagyon kellemetlen tud lenni, ha nem jó a méret. Ruhából veszek használtat is, ha jó állapotban van, és olyan, ami különlegesebb darab.
Cipő: igen, de erre ugyan az vonatkozik, mint a ruhákra. És cipőből csak újat.
Ékszer: nyakláncot, gyűrűt igen, fülbevalót nem (mivel már nem lyukas a fülem, de amúgy sem tennék bele bizsut, mert eléggé érzékeny).
Ajándéktárgyat: igen
Füzet, notesz: vennék, de nem veszek, ezeket megveszem sima bevásárlás alkalmával valamelyik áruházban.
Levélpapír: sajnos már ezer éve nem írtam levelet, ezért levélpapírt sem veszek, de ha szükségem lenne rá, lehet, hogy vennék így.
Írószer: mármint toll, ceruza, ilyenek? Ezeket megveszem bárhol, de nem szánnék rá még pluszban postaköltséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!