Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a közösségi...

Mi a véleményetek a közösségi oldalakról?

Figyelt kérdés
Egy prezentációt készítek a közösségi oldalak szerepéről, fejlődéséről, előnyeiről és árnyoldalairól és szeretnék más véleményeket is hallani a sajátomon kívül :) gondoljatok itt főleg facebook, iwiw és hasonló tényleg népszerű oldalakra. előre is köszönöm a válaszokat :) L(18)
2010. jún. 2. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Az alapgondolatot hogy találjuk meg a régi ismerősöket, azt nagyon jónak tartom. De sajnos az a gond, hogy sokan ebből is versenyt csináltak, hogy kinek van több ismerőse, és olyanokat is bejelölnek akit nem is ismernek, vagy ha látják az utcán még csak nem is köszönnek egymásnak. Engem ez zavar. Akkor minek díszelegnek ott egymásnak mint ismerősök?

A facebook talán jobb egy kicsit a sok játék és alkalmazás miatt, és lehet ismerkedni a világ minden tájáról emberekkel:) Jó sok időt el lehet tölteni egy ilyen oldalon.

2010. jún. 2. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Az alapkoncepció tényleg nem rossz.

Én nem vagyok oda értük. Egyedül az Uni Life-nak látom értelmét.

2010. jún. 2. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Hála a játékoknak, amelyek a legidőrablóbb típusúak, van egy dinamikus bevételi forrásuk (lehet igazi pénzért vásárolni a játékokba + függővé tesz és odaszegez a közösségi oldal elé akár órákra, és a közben felvillanó reklámokból pedig újabb bevétel).

Ez egy plusz információkiadás a nagyvilágnak, könnyebb a hamisítás (fényképek leszedhetőek, felhasználhatóak bármilyen formában !legálisan!), itt hiszékenyebbek az emberek, és az rengeteg infot adnak meg magukról.(Szinte már spammer akarok lenni.) Aki még nem regisztált arról is fenntartanak egy ismeretségi profilt, hála a lelkes ismerősöknek, akik a regisztálatlan társuk e-mail címét bepötyögték a rendszerbe. (A paciens hozzájárulása nélkül.)

Töröli nem tudod magad, az információt megtartják, csupán egy bájtot biggyesztenek elé, ami által töröltnek leszel nyilvánítva, és eltűnsz a plebs elől.

Ha eladná a tudjukki:P az összes birtokában levő információt reklámcégeknek, mehetne az igazgató a Top3 leggazdagabb emberek listájába.

2010. jún. 2. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én legfőképpen magáncélú kémkedésre használom, zsarolni és adathalászni nem fogok, mert rendes ember vagyok, de ez nem zárja ki, hogy más nem csinálja.
2010. jún. 2. 23:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg hasznosak voltak. Bennem is hasonló gondolatokat fogalmazódtak meg :)
2010. jún. 3. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!