Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meghalt a nagypapám. Hogyan...

Meghalt a nagypapám. Hogyan tudjuk törölni facebookról ( és egyéb közösségi oldalakról)?

Figyelt kérdés
sajnos nem találtam semmi címet, ahol kapcsolatba tudok lépni a facebook szerkesztőkkel.
2010. aug. 7. 23:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tudod a kódját, akkor csak van ott valami e-mail cím vagy elérhetőség.
2010. aug. 8. 00:11
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
meghalt a nagyapád és a legfontosabb dolgod, hogy töröltesd a facebook-ról? hmmm......
2010. aug. 8. 00:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Be kell scannelned hozzá a halotti bizonyítványát és elküldeni a facebooknak
2010. aug. 8. 00:13
 4/11 A kérdező kommentje:
igen két hónapja, és mindig kiadja a régi képeinket és nagyon rossz nézni. de ezt nem fogom elmagyarázni mert semmi közöd ehhez, inkább ne válaszolj. bunkó
2010. aug. 8. 00:15
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm 00:13as, és akkor is hogyha nem magyar a halotti bizonyítvány?
2010. aug. 8. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem! Bár én IWIW -es vagyok, de már több ismerősöm nincs az élők sorában, ezért fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy (persze a hozzátartozók kérésére) be lehetne vezetni azt, hogy valami módon pl.: Fekete szalaggal megjelölni a profilt. Mint a képeken szokták.

A távoli vagy gyermekkori ismerősök így értesülhetnek a halálhírről.

2010. aug. 8. 00:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
00:13 vagyok. Persze, hiszen a facebookon alapból nem csak magyarok vannak. De ugyanúgy az iwiw is elfogadja ezt a módszert, meg a legtöbb oldal.
2010. aug. 8. 00:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
a facebooknál van olyan h jelentés/tiltás lentebb az adatlp vége felé bal oldalt, rámész, és van egy olyan hogy "egyéb" és oda megírod a problémád...ha látják hogy rokon vagy, akkor biztosan lefogják törölni... és részvétem... :/
2010. aug. 8. 00:22
 9/11 A kérdező kommentje:

éppen ez az hogy facebooknál nincs egyéb opció, csak olyanok vannak h pedofil/áladatlap/etc. pont ez a kérdésem h mi a címe a szerkesztőknek vagy egészen pontosan hol lehet töröltetni szegényt :(

de azért nagyon köszönöm

2010. aug. 8. 03:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia, ha egy kicsit utánanézel a neten vannak lehetőségek az oldalak illegális feltörésére. Már kaptam olyan e-mailt amely erre csábított. Azt nem tudom, hogy ez program-e vagy valami trükk.

Nem túl elegáns megoldás, de lehet működne.

2010. aug. 8. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!