Hogy töröljük le halott barátunk profilját a facebookról?
Az iwiw en egyszerübb az eset,mivel magyar tulaj,magyar emberek ülnek a benti szervereknél,szerintem irjatok egy e-mailt az info@iwiw.hu ra,és legyen mellékletként a biztonság kedvéért csatolva a halotti anyakönyvi kivonat.(hogy ne köthessenek bele azzal,hogy ,de hát lehet,hogy él,adjatok bizonyítékot a halálra) ott ennyi.
Facebookon sokkal nehezebb,mert amerikai a tulaj,amerikai a szerverek,és nem úgy ismerem őket,mint akik mindent a felhasznbálóért elvet skandálva és a mellükre tűzve rohannának teljesíteni a hozzátartozók kérését.A facebookos halottakkal amúgy számos cikk foglalkozik.Nekem is van 2 barátom is,aki fennvan a facebookon még és már rég halott: az egyik a volt kollégám,rákban halt meg 1 hónapja,a másik a volt főnököm,ő meg öngyilkos lett 1,5 éve...
Na most megkerestem: [link]
Nem törlik a felhasználót, hanem csak lezárják ("megőrzik") a fiókját, így rá tudtok keresni, ha akartok, de nem lehet pl. ismerősnek jelölni meg hasonlók.
Esetleg próbáld itt (lap alján ajánl emailt "Ha valamiért nagyon sürgős lenne" címszónál):
És részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!