Kinek mi a velemenye a facebookrol?
Én bírom rajta a teszteket, meg azt is, hogy más nemzetiségű emberekkel is feltudom venni a kapcsolatot rajta, hogy tudunk rajta csevegni is, jók az alkalmazások, én szeretem:) Viszont azt nagyon nem bírom, hogy egy csomó ember még azt is kiírja, hogy mikor megy WC-re stb stb és élete minden egyes percét megosztja mindenkivel és folyton csak a facebookon csüng, minden percben, ez sztem szánalmas, de az meg az ő gondjuk... csak az pl nagyon zavaró, hogy mondjuk együtt van egy baráti társaság és közben valaki csak a mobiljáról a facebookon csüng és nem pedig a többiekkel foglalkozik...
18/L
Én idén regeltem.Nagyon tetszik.
Sokkal jobb mint a myvip,vagy az iwiw:D
Jók az alkalmazások,tetszik az egész oldal.
Bár az tényleg gáz,amikor valaki egy fél napot sem bír ki facebook nélkül.
Van 3 osztálytársam,akik órákon rendszeresen facebookoznak és kiírják,hogy jajj ilyen óránk van és nagyon uncsi stb. és lájkolgatják egymást kiírásait...
Én az órát arra használom amikor unakozok,hogy kiélem a kreativitásomat.Itthon alig van időm,így ha uncsi az óra rajzolgatok...vagy alszok:)
15/L
Én szeretem. Szerintem is sokkal jobb, mint a myvip, iwiw és hasonló közösségi oldalak.
Furcsa, de én még nem találkoztam olyannal, aki minden egyes percét leírja. Jó körökben mozgok?
Azt, hogy ez bunkó dolog, és vigyázni kell vele, mert sok őrült van a neten is. Ki tudja, mit akarnak azzal, hogy bejelölnek?
Egyébként nem rossz a Facebook, de ki kéne már takarítani.
Hát engem az elmúlt másfél évben (mióta regeltem) senki nem jelölt be ilyen szöveggel, hogy szimip a fotóm vagy bármi hasonló.
"Ismeretlnek" jelöltek már be, középkorú férfiak meg nők, de ilyenkor mindig azon gondolkozom, hogy na kinek is lehet az anyja/apja? Aztán általában ki is derül, hogy valamelyik ismerősöm szülei, akik párszor láthattak vagy ilyesmi.
Igaz, a facebook-on nem szoktam mindenkit visszaigazolni, inkább csak azokat, akikkel tényleg jóban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!