Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kinek mi a velemenye a faceboo...

Kinek mi a velemenye a facebookrol?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 18:52
1 2
 1/18 anonim válasza:
23%
szerintem jÓóÓóÓóÓ <3 xD
2010. szept. 16. 19:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én bírom rajta a teszteket, meg azt is, hogy más nemzetiségű emberekkel is feltudom venni a kapcsolatot rajta, hogy tudunk rajta csevegni is, jók az alkalmazások, én szeretem:) Viszont azt nagyon nem bírom, hogy egy csomó ember még azt is kiírja, hogy mikor megy WC-re stb stb és élete minden egyes percét megosztja mindenkivel és folyton csak a facebookon csüng, minden percben, ez sztem szánalmas, de az meg az ő gondjuk... csak az pl nagyon zavaró, hogy mondjuk együtt van egy baráti társaság és közben valaki csak a mobiljáról a facebookon csüng és nem pedig a többiekkel foglalkozik...

18/L

2010. szept. 16. 19:05
 3/18 anonim ***** válasza:
Én nem regisztráltam még, pedig már unom, mindenki ezzel nyaggat. Nyilvános életvitelt élvezi pár ismerősöm, még ha reggel nem jött össze a barnamedve, azt is kiírja-párom fenn van, innen tudom. Aztán meg csodálkoznak, ha rákérdezek a barnamedve méretére.
2010. szept. 16. 19:07
 4/18 anonim ***** válasza:
37%
Gyerekes oldal, alapvetően a tinik igényeinek megfelelően van kialakítva. Csupán azért használom, hogy külföldi barátaimmal, ismerőseimmel tudjam tartani a kapcsolatot.
2010. szept. 16. 19:09
 5/18 anonim ***** válasza:

Én idén regeltem.Nagyon tetszik.

Sokkal jobb mint a myvip,vagy az iwiw:D

Jók az alkalmazások,tetszik az egész oldal.

Bár az tényleg gáz,amikor valaki egy fél napot sem bír ki facebook nélkül.

Van 3 osztálytársam,akik órákon rendszeresen facebookoznak és kiírják,hogy jajj ilyen óránk van és nagyon uncsi stb. és lájkolgatják egymást kiírásait...

Én az órát arra használom amikor unakozok,hogy kiélem a kreativitásomat.Itthon alig van időm,így ha uncsi az óra rajzolgatok...vagy alszok:)

15/L

2010. szept. 16. 19:12
 6/18 anonim ***** válasza:

Én szeretem. Szerintem is sokkal jobb, mint a myvip, iwiw és hasonló közösségi oldalak.

Furcsa, de én még nem találkoztam olyannal, aki minden egyes percét leírja. Jó körökben mozgok?

2010. szept. 16. 19:18
 7/18 anonim ***** válasza:
Tetszik, szeretem. Sokkal jobb pl. ott megosztani mindenfélét, videókat, képeket, cikkeket, mint az iwiw-en. Azt már max. heti egyszer nézem meg, a facebook-ot meg naponta többször. Jók a csoportok is, az egyetemi szaktársaimmal van saját csoportunk, amit elég aktívan használunk is, nagyon hasznos.
2010. szept. 16. 21:01
 8/18 A kérdező kommentje:
es most negativ velemenyeket varok!! a csak ugy bejelöllek, mert szimpi a fotod, nevü dologrol mit gondoltok?? mert en utalom, mikor ezt csinaljak velem
2010. szept. 16. 21:10
 9/18 anonim ***** válasza:

Azt, hogy ez bunkó dolog, és vigyázni kell vele, mert sok őrült van a neten is. Ki tudja, mit akarnak azzal, hogy bejelölnek?

Egyébként nem rossz a Facebook, de ki kéne már takarítani.

2010. szept. 16. 21:19
 10/18 anonim ***** válasza:

Hát engem az elmúlt másfél évben (mióta regeltem) senki nem jelölt be ilyen szöveggel, hogy szimip a fotóm vagy bármi hasonló.

"Ismeretlnek" jelöltek már be, középkorú férfiak meg nők, de ilyenkor mindig azon gondolkozom, hogy na kinek is lehet az anyja/apja? Aztán általában ki is derül, hogy valamelyik ismerősöm szülei, akik párszor láthattak vagy ilyesmi.

Igaz, a facebook-on nem szoktam mindenkit visszaigazolni, inkább csak azokat, akikkel tényleg jóban vagyok.

2010. szept. 16. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!