Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen aberral...

Mit gondoltok az ilyen aberralt oldalakrol, mint a puruttya?

Figyelt kérdés

Undorito,hanyingertkelto,egyszeruen nem kapok ra jelzot,hogy kifejezni magam,mennyire borzalmas kepekkel talaltam szemben magam(kb 9 kepet futtam at ...szerencsere elertem a wc ig)

Eskuszom,nem tudom,hogy hogyan kepesek az ilyen mocskos,vissszataszito dolgokat muvelni,es nezni

Es megis van ra "kereslet" ...Uramisten,ez hogy lehetseges?

Egy oraja lattama kepeket,de meg mindig remegek...eddig azt hittem,hogy eros idegzetu vagyok...

2009. szept. 16. 14:27
 1/10 A kérdező kommentje:
"kifejezzem magam"...
2009. szept. 16. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem jó oldal, persze azért vannak olyan képek,videók amiket én se bírok megnézni, de nagy többségébe tetszenek.
2009. szept. 16. 14:59
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Hulladék oldal.
2009. szept. 16. 15:16
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Poénnak felfogva tök vicces. Borzalmas, hogy mennyi idióta ember van - az ilyenek meg is érdemlik, hogy kipakolják őket:D

Amitől okádnom kell, az a kurucinfo:S Előszört azt hittem, hogy rossz vicc, amikor rájöttem, hogy komolyan gondolják, a sz@r is megfagyott bennem.

2009. szept. 16. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Pont arra jó, hogy egy hónapban -de inkább évben- egyszer odakattints, és belásd, hogy sok dolgok vannak földön és égen, mit bölcselmünk felfogni nem képes.
2009. szept. 17. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Hát elég brutál dolgok vannak, de úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik, az ne nézze. Az egyik válaszolóhoz hasonlóan a kuruc-tól én is hányingert kapok, ezért nem is olvasom. A puruttyán tudok röhögni, legalább is van olyan, amin igen, ezért azt megnézem. Ennyi.
2009. szept. 22. 20:31
 7/10 anonim válasza:
93%
Az oldal csupán görbe tükrőt állít a társadalom elé.
2010. febr. 2. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
én személy szerint imádom főleg az extrém részt, és szerintem ez nem beteges, engem érdekelnek ezek a dolgok,az tényleg beteg aki erre rá ránt stb de amíg csak azért nézed mert tényleg érdekel és viccesnek is tartod akkor sztem nincs semmi gond, most lehet engem betegnek nevezni lehet anyázni akármi én ezt viccesnek találom lehet azzal jönni h "mit szólnál h ha egy szeretted lenne ott" stb nem érdekel ^^
2010. febr. 3. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, ne nézd. Szerintem jó oldal.
2010. febr. 3. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
én is szoktam nézni az extrém részt, először rosszul voltam tőle, de most már rendszeresen rápillantok. nem izgulok fel tőle, és nem röhögök a képeken (legfeljebb néha a kommenteken), egész egyszerűen érdekesnek találom. 19 L
2010. dec. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!