Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek az embernek...

Szerintetek az embernek alapvetően vannak jogai?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem így, mert valahol nekünk csak azzal szabadna foglalkoznunk, hogy egy élhető jövőt biztosítsunk a következő generációknak.És a következő generációknak ugyan így kéne tenni.Tehát ha levezeted ezt, konkrétan nincs joga az embernek.Véleményeket előre is köszönöm.
2020. szept. 27. 08:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
18. Hogy hogy mire szülöm a gyereket? Mire nevelem? Egy olyan embernek, aki képes lesz az ésszerű gondolkodásra, elfogadó és őszinte lesz. Képes különbséget tenni jó és rossz dolgok között. Megkap mindenfajta szeretetet és ő is szeretetet fog adni az embereknek. Meg fogja tanulni, hogy van, amit egyszerűen nem kaphat meg az ember, mástól segítséget kérni nem szégyen. Mindig arra figyeljen, hogy felemeljen másokat, fejlődjön, ne mást húzzon le. Akármilyen is lesz, én szeretni fogom úgy, ahogy van, és mindig életben fogom tartani a belső boldogságát. Az én gyerekem a világon számomra egy kincs lesz, aki mindent átvészel majd. Ha nem erre gondoltál, kérlek, legyél világosabb.
2020. okt. 11. 21:20
 22/52 A kérdező kommentje:

De erre.Csak ez nem egy álombaringatással fog megszületni egy gyerekben.Mit tapasztal egy gyerek abból ha ,ki se mozdul a szobából?Videójátékozik, meg simogatod a fejét ,hogy ooo kisfiam, ne hogy megfogd a lapátot,még a vödröt.

Csak akkor az a kérdés ki csinálja meg? TE?Aztán meg azt várod el ,hogy jó ember lesz belőle?Hát azt várhatod.

A csak munka munka még munka dolog se igaz.Az ember hátradőlhet.Sőt jókat lehet szórakozni.Ha szomszédok összefognak a gyerekekkel, lemennek focizni,vagy pecázni.

Nálunk volt egy olyan szokás ,hogy télen a családok összeültek ,mindég más háznál, kártyáztak, volt aki kötögetett, iszogattak és beszélgettek?

De hidd el nekem, hogy ennek a világnak ez lesz a veszte.Hogy mindenki az almalevét akarja csak iszogatni.

2020. okt. 11. 21:34
 23/52 A kérdező kommentje:

És bizony azon is el kell gondolkozni,hogy valaki bevállal 3 gyereket is.

De ki biztosít arról ,hogy annak a három gyereknek van e jövője?

Ki biztosít arról hogy nekem 20 évben lesz e biztos munkám és jövedelmem, hogy felneveljem iskoláztassam és útjukra engednek azt a 3 gyereket.

Sőt ,ki biztosít arról ,hogy a gyerekeimnek lesz e munkája mire munkaképes lesz?

Jelenleg 8 milliárdan élünk itt.És arra bíztassák a családokat hogy 3 gyereket szüljenek.De mire is?Gondolkozni is kell a gyerekekről.Nem csak a pénz után sóvárogni.

2020. okt. 11. 21:39
 24/52 anonim ***** válasza:
22. Nálad valami komoly dolog lehet elfojtva. Hol írtam én olyat, hogy nem fog kimozdulni a szobából? Sőt, rengeteget fogunk járni a természetbe, mert azt én imádom. Rengeteg közös programot fogunk szervezni, amiből remélhetőleg az apa sem fog kimaradni. Sokat fog tanulni. Ha az intelligenciája fejlett lesz, rengeteg dolgot elérhet az életben, jó megélhetéssel. Sok tanulságos történetet fog hallani és abban is biztos lehetsz, hogy ezt a megkeseredett életfelfogást messziről el fogja kerülni.
2020. okt. 11. 21:45
 25/52 anonim ***** válasza:
Ja igen, a legfontosabb. 10-14 éves koráig, biztos, hogy nem fog internetezni. Max szülői felügyelet mellett, de akkor is a közöségi oldalak kizárva.
2020. okt. 11. 21:47
 26/52 anonim ***** válasza:
23. A jövőt senki sem tudja. Addig meg nem kell gyereket vállalni, amíg nem vagy biztos abban, hogy el tudod látni őket. Érdekes, másnak sikerült.
2020. okt. 11. 21:50
 27/52 A kérdező kommentje:

Te kezdtél el erről vitázni.

Én oda akartam kilyukadni,hogy amit te kényelemre pazarolsz ,azt a gyerekeid illeti.

Tehát te abszolút nem gondolkozol a gyerekeid jövőjén, csak a jelenlegi kényelmedről gondolkozol.

Ezért kérdeztem azt ,hogy mire is szülöd a gyereket.

Elfolyás?Inkább talán túl sok könyvet olvasok.Agyamra megy,bocs.Azért had mutassák egy kis videót.Hátha más szemszögből is még lehet ítélni amiről beszélek...

2020. okt. 11. 23:03
 28/52 A kérdező kommentje:
2020. okt. 11. 23:04
 29/52 anonim ***** válasza:

27. De attól mert én kényelemben élek, a gyerekeim is élhetnek abban. Azért dolgozom. De szerinted a gyerekeidnek is dolgoznia kéne az ő gyerekeik kényelme érdekében. Akkor nálatok mindenki dolgozik, de senki sem pihen, tehát az egész értelmét veszti.

Nem tudom, a könyvolvasás az hogyan jött ide.

Hagyjuk már az amerikaiakat. Azt se tudom, mi ez.

2020. okt. 11. 23:10
 30/52 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy a világ másik részén hogyan élnek. A lényeg, hogy az én családomat biztonságban tudjam.
2020. okt. 11. 23:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!