Szerintetek az embernek alapvetően vannak jogai?
De erre.Csak ez nem egy álombaringatással fog megszületni egy gyerekben.Mit tapasztal egy gyerek abból ha ,ki se mozdul a szobából?Videójátékozik, meg simogatod a fejét ,hogy ooo kisfiam, ne hogy megfogd a lapátot,még a vödröt.
Csak akkor az a kérdés ki csinálja meg? TE?Aztán meg azt várod el ,hogy jó ember lesz belőle?Hát azt várhatod.
A csak munka munka még munka dolog se igaz.Az ember hátradőlhet.Sőt jókat lehet szórakozni.Ha szomszédok összefognak a gyerekekkel, lemennek focizni,vagy pecázni.
Nálunk volt egy olyan szokás ,hogy télen a családok összeültek ,mindég más háznál, kártyáztak, volt aki kötögetett, iszogattak és beszélgettek?
De hidd el nekem, hogy ennek a világnak ez lesz a veszte.Hogy mindenki az almalevét akarja csak iszogatni.
És bizony azon is el kell gondolkozni,hogy valaki bevállal 3 gyereket is.
De ki biztosít arról ,hogy annak a három gyereknek van e jövője?
Ki biztosít arról hogy nekem 20 évben lesz e biztos munkám és jövedelmem, hogy felneveljem iskoláztassam és útjukra engednek azt a 3 gyereket.
Sőt ,ki biztosít arról ,hogy a gyerekeimnek lesz e munkája mire munkaképes lesz?
Jelenleg 8 milliárdan élünk itt.És arra bíztassák a családokat hogy 3 gyereket szüljenek.De mire is?Gondolkozni is kell a gyerekekről.Nem csak a pénz után sóvárogni.
Te kezdtél el erről vitázni.
Én oda akartam kilyukadni,hogy amit te kényelemre pazarolsz ,azt a gyerekeid illeti.
Tehát te abszolút nem gondolkozol a gyerekeid jövőjén, csak a jelenlegi kényelmedről gondolkozol.
Ezért kérdeztem azt ,hogy mire is szülöd a gyereket.
Elfolyás?Inkább talán túl sok könyvet olvasok.Agyamra megy,bocs.Azért had mutassák egy kis videót.Hátha más szemszögből is még lehet ítélni amiről beszélek...
27. De attól mert én kényelemben élek, a gyerekeim is élhetnek abban. Azért dolgozom. De szerinted a gyerekeidnek is dolgoznia kéne az ő gyerekeik kényelme érdekében. Akkor nálatok mindenki dolgozik, de senki sem pihen, tehát az egész értelmét veszti.
Nem tudom, a könyvolvasás az hogyan jött ide.
Hagyjuk már az amerikaiakat. Azt se tudom, mi ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!