Kathi Béla alapvetően egy kedves empatikus embernek tűnik, elég nyugis figurának, viszont néha van egy egy durva megnyilvánulása, vajon koxol és ezért?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 10:39
1/16 anonim válasza:
Ő nem szed izomfúvasztó koxporokat -.-
2/16 A kérdező kommentje:
edzőként is híresen jófej, és saját bevallása szerint azért is szeret edző lenni mert így emberekkel foglalkozhat
2015. jún. 4. 10:42
3/16 anonim válasza:
,,Kathi Béla alapvetően egy kedves empatikus embernek tűnik, elég nyugis figurának''
Hát én mindent mondanék róla csak hogy nyugis azt nem. Egyfolytában teszi magát. Szerintem inkább beképzelt mint nyugis. A koksz meg csak rátesz a dologra.
4/16 anonim válasza:
,,heti 3 napos: 25.000 Ft/hó/fő''
Nem azért de óránként 2.000-t keres + még a szponzorok a terem stb.
Nem hiszem hogy rengeteg embert edzene. Inkább felkészíti az amúgy is kokszos embereket.
6/16 anonim válasza:
A felvételeken kénytelen jópofának tünni,hiszen reklámozza magát és a szponzorait is.Úgyan olyan ember mit akarki más.Az egyszerü átlags natur kokszolókat simán kiröhögi:)
7/16 anonim válasza:
Milyen durva megnyilvánulásai voltak azon az egyen kívül, mikor el akarta kapatni Briant?, mert én egyről sem tudok...
8/16 anonim válasza:
Szegény kis féreg hülyegyereket fenyegette, mindjárt sírok.
9/16 anonim válasza:
Igaza van Bélának, az ilyen Brian-féle taknyokat jól orrba kell vágni. Másból úgysem tanul. Addig verném az ilyet, ameddig teljesen elmosódik a feje.
10/16 A kérdező kommentje:
na, higgadjatok, senkit nem kell bántani, aki ostoba az már csak az ostobaságával is szégyent hoz magára...
2015. jún. 4. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!