Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kathi Béla, lehet, hogy azért...

Kathi Béla, lehet, hogy azért hörgi mindig, hogy "nem vagyok bu*i" mert valójában meleg, de nem meri bevallani magának? (akárhogyis, én nagyon csípem a fickót, de ez érdekes dolog)

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 22:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem itt nem a homoszexuális bu*ikra kell gondolni, hanem simán egy pejoratív értelmű szó szininímában a gyenge, semmittevő, nyápic senkiháziakkal, ugyanúgy mint a köcsög, az is lehet mindkettő.
2015. máj. 25. 22:23
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Minden lehet, de nem hinném.
2015. máj. 25. 22:28
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
A b'zi a férfiatlan férfit is jelentheti ma már, így alakult a szóhasználat. Nem a homoszexuálisokra gondol.
2015. máj. 25. 22:46
 4/18 anonim ***** válasza:
58%

Lehet hogy vannak ilyen gondolatok a fejében és ezért edz olyan keményen ez adja neki a motiváciot mert igy probalja meg ezeket a gondolatokat elűzni.

Amúgy meg a testépítés a leghomoerotikusabb sport a világon szoval nem kizárt

2015. máj. 25. 23:54
 5/18 anonim ***** válasza:
4: műkorcsolya, birkózás.
2015. máj. 26. 00:08
 6/18 anonim ***** válasza:
A birkózás és a testépítés miért homoerotikusak? Valaki leírná?
2015. máj. 26. 00:22
 7/18 A kérdező kommentje:

szerintem egyes fogyatékosok nem értik, hogy a küzdelem során öszedörzsölődő testek még nem a melegség jele, ilyen alapon kezet se fogjunk senkivel ,eg egy apuka ne ölelje meg a gyerekét, mert az meg pedofil...

Viszont a testépítők (most vegyünk ide mindenkit aki lejár a terembe) között valóban sok a nárcisztikus alak, az ilyen embereket én is gyakran illetem a szóban forgó kifejezéssel, mert úgy gondolom ezek a férfiak pont azokat a rosz női tulajdonságokat veszik fel amik miatt a férfiak előítéletesen leszólják a nőket.

Mert szerintem ha a férfiak kicsit nőiesebbek lesznek, pl olyan szempontból ,hogy jobban odafigyelnek az egészségükre, a környezetük tisztaságára és rendjére, tudatosabban készülnek az apaságra az még egy helyes dolgok is, de ezek a srácok cak a negatív női tulajdonságokat veszik fel ,de azokat nagyon

köszönöm a válaszokat, mennek a zöld kezek

2015. máj. 26. 00:28
 8/18 anonim ***** válasza:

Azért éheztetik magukat es teszik kockára az egészségüket hogy jobban nézzenek ki másnál (ami abszolút feminim) ugyanakkor a sport maga arrol szol hogy egy "pózgatyában" ami kb olyan mint egy tanga magukat tobb napon át éheztetve feszititk meg az izmaikat egy csomó férfinak.

Testepites alatt a testepito versenyzest ertem termeszetesen. Nem a sulyzos edzest.

2015. máj. 26. 00:35
 9/18 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Pajtás te soha ne menj el akkor birkózni.

2015. máj. 26. 06:43
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
A testépítés versenysport részlege szerintem egy életidegen, céltévesztett dolog. Nem erről kéne szóljon ez a sport. Látom az ismerőseim körében a F.b-on mert ezzel dicsekednek. 10-15 hét szigorú monoton koplalás, közbe jégkrémről meg sütikről álmodoznak, a verseny után pedig azonnal bezabálnak, és amit a szinpadon mutogattak az már másnapra nem úgy néz ki. A média meg az átlagemberek figyelmét a versenyfotókra fókuszálja, hogy akkor vagy te igazi testépítő ha így nézel ki. De engem nagyon nem érdekel egy ilyen naturálban csak rövid ideig fenntartható szint, ami már majdnem életveszélyes. Nekem ez a sport egy eszköz az egészségesebb életmódhoz, a versenyzők meg az életük kockáztatásával futnak a hírnév és a tisztelet után. Nekem ebben a sportban nincs bizonyitási kényszerem, egyszerűen csak szeretem.
2015. máj. 26. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!