Kathi Béla, lehet, hogy azért hörgi mindig, hogy "nem vagyok bu*i" mert valójában meleg, de nem meri bevallani magának? (akárhogyis, én nagyon csípem a fickót, de ez érdekes dolog)
Lehet hogy vannak ilyen gondolatok a fejében és ezért edz olyan keményen ez adja neki a motiváciot mert igy probalja meg ezeket a gondolatokat elűzni.
Amúgy meg a testépítés a leghomoerotikusabb sport a világon szoval nem kizárt
szerintem egyes fogyatékosok nem értik, hogy a küzdelem során öszedörzsölődő testek még nem a melegség jele, ilyen alapon kezet se fogjunk senkivel ,eg egy apuka ne ölelje meg a gyerekét, mert az meg pedofil...
Viszont a testépítők (most vegyünk ide mindenkit aki lejár a terembe) között valóban sok a nárcisztikus alak, az ilyen embereket én is gyakran illetem a szóban forgó kifejezéssel, mert úgy gondolom ezek a férfiak pont azokat a rosz női tulajdonságokat veszik fel amik miatt a férfiak előítéletesen leszólják a nőket.
Mert szerintem ha a férfiak kicsit nőiesebbek lesznek, pl olyan szempontból ,hogy jobban odafigyelnek az egészségükre, a környezetük tisztaságára és rendjére, tudatosabban készülnek az apaságra az még egy helyes dolgok is, de ezek a srácok cak a negatív női tulajdonságokat veszik fel ,de azokat nagyon
köszönöm a válaszokat, mennek a zöld kezek
Azért éheztetik magukat es teszik kockára az egészségüket hogy jobban nézzenek ki másnál (ami abszolút feminim) ugyanakkor a sport maga arrol szol hogy egy "pózgatyában" ami kb olyan mint egy tanga magukat tobb napon át éheztetve feszititk meg az izmaikat egy csomó férfinak.
Testepites alatt a testepito versenyzest ertem termeszetesen. Nem a sulyzos edzest.
Utolsó:
Pajtás te soha ne menj el akkor birkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!