Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kathi Béla alapvetően egy...

Kathi Béla alapvetően egy kedves empatikus embernek tűnik, elég nyugis figurának, viszont néha van egy egy durva megnyilvánulása, vajon koxol és ezért?

Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Eleve értelmetlen volt elindítani a blogján a szitkozódást. Ha meg már elkezdte, akkor minek csodálkozik, hogy Béla felhívta? Egyébként meg nyugis ember, de egyszer mindenkinél elgurulhat a gyógyszer. Ha nekem is a barátnőmre, édesanyámra, a családomra vagy a szeretteimre tenne undorító megjegyzéseket, akkor megnézhetné magát, mert nem maradna szó nélkül, az biztos.
2015. jún. 4. 15:02
 12/16 Tyler913 ***** válasza:
100%

Most nem azért,de ha szerintetek egy doppingoló sportolóról leírni,hogy doppingol,gyalázkodás,amire a tettlegességgel fenyegetés megoldás,akkor szerintem el vagytok tévedve.

Én személyesen nem ismerem Kathi Bélát,csak látásból,de annyit mondhatok: az,hogy valaki milyennek tűnik interjúkban,beállított,többször felvett és vágott videókban,és mi a valóság,az két teljesen különböző dolog.

A nevezett személyétől elvonatkoztatva,én nem hiszem,hogy önmagától a koxtól durva lenne valaki,aki amúgy nem az. Inkább arról van szó,hogy ha valaki egész életében,0-24 egy olyan közegben mozog,ahol csak a fizikum számít,hogy ki mennyivel nyom fekve,kinek mekkora a karja és ki mit tol,ott könnyű beszűkülni,és az egész világot ezen keresztül nézni,valamint a problémákra is ilyen módon válaszolni.

2015. jún. 4. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Kathi béla önmagában a nagybetűs SZTEREOTÍPIA. Minden megvan benne, amiért a "gyúrósokat" utálják. Nagyképű, beképzelt, öntelt, és ha lehetne egy kívánsága, akkor az az lenne, hogy megdughassa önmagát.

Az esethez pedig annyit, hogy elég vicces, hogy egyrészt: "Életem szerelme, blablabla"

Ugyanakkor:

"Elkapom anyádat, apádat így úgy amúgy"

Hogy is van ez?

Másik: Baromi undorító és inkorrekt dolog, ha egy testépítő veréssel fenyeget. Neki könnyen nagy a szája, meg könnyen keménykedik, mert kb ez a munkája, hogy erős legyen.

2015. jún. 4. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:

igen, tylernek igaza van, már az elgondolkodtató, hogy pár hozzászóló szerint a verés a megoldás. és abban is van vmi, hogy ezek az emberek teljesen beszűkültek.

de sztem más is van itt. lehet udvariaskodni, de nem véletlen, hogy az amatőr és profi testépítők zöme ennyire frusztrált és egyszerű ember. többségük vékony gyerek volt, vagy nagyon alacsony, vagy csúfolták stb. elkezdenek edzeni, beszűkülnek, és ha vki kritizálja őket, rögtön hisztizni kezdenek meg a másikat sértegetni, mert kiegyensúlyozatlanok és úgy érzik, csak az gyúrás van nekik.

és az utolsónak van is igaza van, nekem is ez jutott eszembe. kathi béla sajnos a „butagyúrós” ember mintapéldánya, minden olyat megtestesít, amiért utálni szokták a testépítőket: buta, beképzelt, agresszív, önimádó.

amúgy meg lehet utálni a t.with brain gyereket, a stílusa nem feltétlenül szimpatikus, de tény, hogy elég sok jó dolgot írt, és nem nagyon sikerült érdemi vitában lenyomni. a bunny-s posztja is telitalálat volt.

2015. jún. 5. 07:50
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Utolsónak tökéletesen igaza van. Akik nem csípik Brian-t, azok mind csak hörögni tudnak, hogy kis mocskolódó féreg, hogy jön ő ehhez, meg mit tett le az asztalra, de igazából még SOHA EGYETLEN ÁLLÍTÁSÁT SEM SIKERÜLT ÉRDEMBEN MEGCÁFOLNI. Lehet a srác személye unszimpatikus egyeseknek (bár nekem nem az), de attól még amit mond (túl vannak hypeolva a kokszosok, miközben a "hétköznapi hősök" a sport bázisa, koksszal egy bizonyos szint alatt csak a munkát kerülik ki stb.), az teljességgel helytálló. Szükség van egy ilyen emberre ebben a sportban, mert már kezd elmenni ez az egész testépítés egy olyan irányba, ami nagyon nincs rendben. Amit Brian csinál az teljességgel egyedi, kimondja, amit mások nem mernek, és sokaknak valószínűleg ezért szúrja a szemét. Ez az újdonság ereje. De valamit nyilván jól csinál, ha folyamatosan nő az olvasottsága és a követői tábora.

Kathi Bélát meg hagyjuk már, amikor az Édes Élet című színvonalon aluli förmedvényben a Berkivel bohóckodik, haverkodnak, meg fotózkodnak, aztán meg amikor az embereknek ez jogosan nem tetszik, akkor meg próbálják az egészet meg nem történtté tenni. Kathi Béla imidzse csak meg lett csinálva jó kis marketinggel, hogy minél több Scitec terméket vegyen a sok birka.

2015. jún. 5. 12:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Marha jó dolgokat írnak itt, én mindenkinek zöld kezet adtam:) (nem mintha ez bárkit is érdekelne). Amit gyűlölök, ez az idióta "milyen jogon meri bárki halandó esetleg halhatalan istenség szidni katibélát, aki maga a megtestesült szénacél gépharcos, mit tettek le ők az asztalra?" Attól még, hogy én nem voltam erőember, meg nem nyertem semmilyen budibilding versenyt, attól én még leszólhatom, ha a viselkedése minősíthetetlen, és emberhez nem méltó. Pl egy három diplomás embert csak olyan szólhat le, akinek négy diplomája van?

Vicc az, hogy habár sokat foglalkozom testépítéssel, ilyen oldalakkal, de eddig a telefonig erről a blogról nem is hallottam. Bécike csinált egy jó reklámot:D

2015. jún. 5. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!