Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek az embernek...

Szerintetek az embernek alapvetően vannak jogai?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem így, mert valahol nekünk csak azzal szabadna foglalkoznunk, hogy egy élhető jövőt biztosítsunk a következő generációknak.És a következő generációknak ugyan így kéne tenni.Tehát ha levezeted ezt, konkrétan nincs joga az embernek.Véleményeket előre is köszönöm.
2020. szept. 27. 08:29
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Ááá akkora már biztos rájössz, hogy az internethez sincs jogod.
2020. szept. 27. 21:31
 12/52 A kérdező kommentje:
Persze hogy nincs.Legalább is ilyen formában ,hogy itt vitatkozunk,biztos nincs.:)
2020. szept. 28. 07:14
 13/52 anonim ***** válasza:
Remélem, azért majd a gyerekeidtől nem fogod megvonni a kényelemet, mert szerinted bűnös pazarlás.
2020. okt. 11. 14:41
 14/52 A kérdező kommentje:

Hát szerintem, inkább úgy fogalmaznék.Nem ringatnám őket hamis álmokba.

És őszintén,egy bizonyos szinten ,nem is sajnálnám őket.Úgy értem szigorú lennék.

2020. okt. 11. 20:15
 15/52 anonim ***** válasza:
Milyen hamis álmokban? Kapzsi egy ember lehetsz, de csak szólok, attól mert a kényelmet megvonod magadtól (vagy a gyerekeidtől), nem lesz jobb semmi. Élni lehet úgyis, hogy okosan gazdálkodtok, és nem kell attól félned, hogy éhezésre kerültök. Én például úgy nőttem fel, hogy az apám egy mezőgazdász. Egy fiatalnak se kívánom ezt az életed hosszú távon, ha nem szereti. Az embernek pedig igenis van joga, de a te mentalitásoddal az ember csak dolgozna és dolgozna, mint egy gép, a babérokat meg majd learatja a következő évezred. Hát köszi, de én inkább hátra dölök, és szürcsölgetem tovább az almalevemet.
2020. okt. 11. 20:32
 16/52 A kérdező kommentje:

Hát pl hogy ne szobában élje le a gyerekkorát.

Ha pl az anyja beteg az apja meg munkába van, akkor igen is megcsinálja a ház körüli teendőket.

Minden erőmmel arra összpontosítanék, hogy ne rózsaszín gyerekszobát álodjak neki,hanem egy való világot, ahol van jó is és rossz is.

Nem egy családot láttam akinek a gyereke mindentől retteg.Hogy miért?Mert megóvják az élettől.

Ha szerinted ez szarháziság,akkor faszikám ,nem tudom hol éltél eddig.

2020. okt. 11. 20:55
 17/52 anonim ***** válasza:
Jó, az hogy segít a ház körül, egy hétköznapi dolog, de van egy olyan érzésem, hogy szerencsétlen gyereknek nem lesz ilyen egyszerű az élete. Csak vigyázz, nehogy az legyen, hogy túlhajszolod, és megutáljon emiatt.
2020. okt. 11. 21:11
 18/52 A kérdező kommentje:

Azért egy kérdést feltennék.

Mire szülöd a gyereket?

2020. okt. 11. 21:11
 19/52 A kérdező kommentje:

Az hogy felnőtt korára mit csinál,már valahol nem tartozik rám.

Én csak gyerekkorában tudok rá hatni.

Ha megútál azért ,hogy abban ügyködtem,hogy talpraesett magabiztos embert próbáltam belőle faragni, lehet tényleg elcseszek valamit.

2020. okt. 11. 21:14
 20/52 A kérdező kommentje:

Meg hát sértegetéseken kívül...

Tudod én se szeretek sok mindent, még is csinálni kell.Mert ez az élet rendje.Kinek képzelem én magam ,hogy kibújjak valamiből ,mert nem tetszik valami??

Az is értelmesebb élet hogy csinálsz valamit amit nem szeretsz, minthogy méltóságod mögé bújsz, mert te többet akarsz, mint amennyit megérdemelsz.

2020. okt. 11. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!