Szerintetek az embernek alapvetően vannak jogai?
Hát szerintem, inkább úgy fogalmaznék.Nem ringatnám őket hamis álmokba.
És őszintén,egy bizonyos szinten ,nem is sajnálnám őket.Úgy értem szigorú lennék.
Hát pl hogy ne szobában élje le a gyerekkorát.
Ha pl az anyja beteg az apja meg munkába van, akkor igen is megcsinálja a ház körüli teendőket.
Minden erőmmel arra összpontosítanék, hogy ne rózsaszín gyerekszobát álodjak neki,hanem egy való világot, ahol van jó is és rossz is.
Nem egy családot láttam akinek a gyereke mindentől retteg.Hogy miért?Mert megóvják az élettől.
Ha szerinted ez szarháziság,akkor faszikám ,nem tudom hol éltél eddig.
Azért egy kérdést feltennék.
Mire szülöd a gyereket?
Az hogy felnőtt korára mit csinál,már valahol nem tartozik rám.
Én csak gyerekkorában tudok rá hatni.
Ha megútál azért ,hogy abban ügyködtem,hogy talpraesett magabiztos embert próbáltam belőle faragni, lehet tényleg elcseszek valamit.
Meg hát sértegetéseken kívül...
Tudod én se szeretek sok mindent, még is csinálni kell.Mert ez az élet rendje.Kinek képzelem én magam ,hogy kibújjak valamiből ,mert nem tetszik valami??
Az is értelmesebb élet hogy csinálsz valamit amit nem szeretsz, minthogy méltóságod mögé bújsz, mert te többet akarsz, mint amennyit megérdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!