Miért nézik le sokan az olyan szakmákat, hogy takaritó, cipész, bolti eladó? Stb
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 14:41
11/13 anonim válasza:
17:10-es tipikusan az az embertípus, aki az embert nem látja a munka mögött. Vajon mit gondol a sírásókról, temetkezési vállalkozókról?
12/13 anonim válasza:
tegnapelőtt 21:46
Ha nem vetted volna észre, nem a saját véleményemet írtam le, hanem azt írtam le, amit az emberek általában gondolnak.
Szóval tévesen feltételezel rólam rossz dolgokat. Én viszont pontosan tudom rólad, hogy gyenge vagy szövegértésből.
13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszönöm a válaszokat.Most elmesélem az én történetem,hogy miért is kérdeztem.89-ben végeztem az általános iskolában.Közepes volt a tanulmányi eredményem,nem igazán tudtam,hogyan kell tanulni.Cipőfelsőrész-készítő tanulónak vettek fel.Nagy nehezen elvégeztem,elégséges osztályzattal.Nem érdekelt akkor a szakma.Elhelyezkedtem egy cipőgyárban,na ott megszerettették velem a cipészkedést.Alkothattam!Közben jó osztályzattal közgazdasági levelezőn leérettségiztem.Mindig is vonzott az egészségügy-édesanyám ápoló-ezért elvégeztem az ápoló képzőt.Most egy klinikán dolgozom szakképzett ápolóként.Közben elkezdtem az egészségügyi főiskolát,diplomás ápoló szakon.Jövőre végzek,ha minden jól megy.Pár hónappal ezelőtt viszont megkaptam a beosztásom az egyik kollegámtól:cipész maradjon a kaptafánál.Eddig nem titkoltam ezt a korábbi szakmámat,de soha többé nem árulom el,honnan jöttem.Az emberek tele vannak előítélettel.Egyszer hibáztam és tessék,máris megbélyegeztek!Olyan undor volt annak a nőnek az arcán,mintha nem is tudom,a börtönből szabadultam volna!Mi volt a hiba amit elkövettem?Elfelejtettem a hőket behúzgálni a lázlapon...
2010. dec. 6. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!