Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálják annyian a romákat?

Miért utálják annyian a romákat?

Figyelt kérdés
Érveket,komoly hozzászólásokat várok,nem rasszista káromkodásokat.
2008. nov. 20. 20:20
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%
...
2008. nov. 22. 12:03
 32/46 anonim válasza:
73%

Mer cigányok azé!

jobbat nem tok!:D

2008. nov. 22. 23:30
 33/46 anonim ***** válasza:
24%
Te meg magyar vagy:primitív,bunkó!Jó híretek van külföldön.Meg vagytok bélyegezve,hogy "tolvaj-népség".Ti!Nem ám a romák!Egy magyar,ha meglát egy svédasztalt,már készíti is elő a nylonzacskót külföldön - saját tapasztalat (sajnos).Ausztriában alapból diszkriminálnak benneteket,Szlovákiában köpnek egyet a fajtátok hallatán,és nem véletlenül született a bölcsesség:"Ha egy forgókapun vki a hátad mögött áll,és előtted ér be,biztos lehetsz benne,hogy magyar."
2008. nov. 23. 07:58
 34/46 anonim válasza:
65%

Azért nem szeretem őket, mert jelenleg kis hazánkban teljes pozitív diszkrimináció van feléjük. Azért, mert ő cigánynak született, jár a segély, plusz pontok a felvételinél, ha egy munkahelyről elutasítják, akkor az csak azért lehet, mert roma (nem esetleg alkalmatlan?). Ha kapnak új építésű házat (ingyen), akkor azt lelakják hetek alatt. Rendben, hogy őrzik a hagyományaikat, de ha itt laknak, akkor alkalmazkodniuk is kellene egy kicsit a mi szokásainkhoz. Nincsenek tekintettel senkire. Csak szülik a kölyköket sorban, a segélyre és a támogatásra alapozva, én meg egy másodikat nem merek bevállalni, mert én nem kapok rá támogatást.

Tisztelet a kivételnek. Tudom, hogy köztük is van diplomás, rendesen dolgozó, szocializált, stb. Csak sajnos kevesebben. Szerintem az védi őket, aki mellett nem laknak és nem volt még konfliktusa velük.

2008. nov. 23. 11:04
 35/46 anonim ***** válasza:
28%
Tudod,hogy miért utálják a magyarokat a romák?Elmondom:mert ti alapból fajgyűlölők vagytok,akkor is utáljátok őket,ha nem tesznek rossz fát a tűzre,csak mert romák..Ne cigányozzál,mert ez olyan,mintha téged külföldön nem a neveden szólítanának,hanem így,hogy :"Magyar!",jelzőt inkább nem is említettem.Nagy a gyűlölet a romák iránt,ezért válaszul van az,hogy kötekednek,ahogy ti nevezitek.Ők csupán kóstolgatnak,és azokat támadják le,akik nem tudják kezelni a helyzetet.Te miért nem szülsz tucatszámra gyereket?Nem egy magyar családról tudok,akik futószalagra gyártanak,még rosszabbak,mint a romák,mert a gyerekeik így nem tudnak beilleszkedni abba a társadalomba,ahova tartoznak (tartozniuk kellene),még választási lehetőségük sincs,nem úgy,mint a romáknak,akiket legalább a saját fajtája nem köpköd le,és ha nyomorognak,akkor együtt nyomorognak.Te nem vegetálsz véletlenül egyik napról a másikra (erről pedig az államhatalom tehet,hogy tönkretették az országot)?!De igen,csak Te,mikor úgy alakul a saját legjobb barátodat beárulod a melóhelyen,hogy fizetésemelést kapjál,nyomulsz egy életen keresztül a nagy semmiért,amit egy perc alatt elveszíthetsz.Na,ezért utáljátok Ti a romákat,mert ők legalább ÉLNI születtek.Annyira primitív az átlagmagyar,s ezt a külföldiek is tudják,ezért dolgoztatnak éhbérért.Te ,édes fiam,nem a romák segélye miatt nélkülözöl,hanem a saját tudatlanságod miatt.Egyébként pedig, mert szerintem dacból se jött le a kép arról,mi miért alakult így,tanulmányozd át a farkasok társadalmát,s rájössz arra,hogy egy farkas,nem farkas,ezért kell a falka,mert a magányos farkast a még nagyobb fenevadak előbb-utóbb összetépik,ha mégse,akkor pedig száműzött lesz,egy életen keresztül..Érts ez alatt,amit akarsz!
2008. nov. 23. 16:31
 36/46 anonim válasza:
86%
Én magyar vagyok és nem szégyellem!:D
2008. nov. 25. 22:26
 37/46 anonim ***** válasza:
75%

ÉN IS MAGYAR VAGYOK, ÉS BÜSZKE RÁ!!!

Bármelyik "ízeltlábú művész" leMAGYAROZHAT!!!!

2008. nov. 26. 08:14
 38/46 anonim ***** válasza:
2008. nov. 30. 14:40
 39/46 anonim ***** válasza:
51%
En max.ket szules utan ivartalanitanam oket.
2008. nov. 30. 14:46
 40/46 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem különbséget kéne tenni a bűnöző roma réteg,meg a szociális nyomorban élő romák között.Azután:hagyományőrző (oláh),illetve asszimilálódottak között.Ezek általában széthúznak egymás között,illetve tudok olyan esetről,hogy azért kitagadta a roma család a lányt (s ezáltal a közösségből is),csakmert magyar férfit választott.Az asszimilálódott roma pedig addig jó,amíg nem kerül vezető pozícióba,mert a saját fajtáját kiemeli,de a nem sajátját ahol tudja,elnyomja.Ez sajna tény...
2008. dec. 3. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!