Miért utálják annyian a romákat?
Mer cigányok azé!
jobbat nem tok!:D
Azért nem szeretem őket, mert jelenleg kis hazánkban teljes pozitív diszkrimináció van feléjük. Azért, mert ő cigánynak született, jár a segély, plusz pontok a felvételinél, ha egy munkahelyről elutasítják, akkor az csak azért lehet, mert roma (nem esetleg alkalmatlan?). Ha kapnak új építésű házat (ingyen), akkor azt lelakják hetek alatt. Rendben, hogy őrzik a hagyományaikat, de ha itt laknak, akkor alkalmazkodniuk is kellene egy kicsit a mi szokásainkhoz. Nincsenek tekintettel senkire. Csak szülik a kölyköket sorban, a segélyre és a támogatásra alapozva, én meg egy másodikat nem merek bevállalni, mert én nem kapok rá támogatást.
Tisztelet a kivételnek. Tudom, hogy köztük is van diplomás, rendesen dolgozó, szocializált, stb. Csak sajnos kevesebben. Szerintem az védi őket, aki mellett nem laknak és nem volt még konfliktusa velük.
ÉN IS MAGYAR VAGYOK, ÉS BÜSZKE RÁ!!!
Bármelyik "ízeltlábú művész" leMAGYAROZHAT!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!