Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi viszi rá az embereket a...

Mi viszi rá az embereket a meztelenkedésre? (pl. nudistastrand)

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 00:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Ők azt mondják a szabadság, de szerintem némi magamutogatás látens perverzitással keverve.
2010. júl. 21. 00:14
 2/17 anonim ***** válasza:
35%
hülyeség
2010. júl. 21. 00:21
 3/17 anonim ***** válasza:
61%

magamutogatás + sztem is perverzió egy kissé...

meg a kíváncsiság, láthatják mások testét, és megéri nekik olyan áron, hogy az övéket is látják

szerintem

engem nem tudna semmi rávenni, vagy legalábbis elég sok pénz kéne hozzá, h nudista strandra elmenjek :D

2010. júl. 21. 00:23
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom jól érzik magukat így. Ha belegondolsz, egy teljesen természetes dolog, ha nem az lenne, ruhában születnénk :D Amúgy én nem vagyok nudista, de valahol irigylem tőlük, hogy ilyen fesztelenül tudnak pucéran strandolni. De az, hogy te, vagy más nem érti, hogy hogy képesek egyesek meztelenkedni ismeretlenek előtt, úgy egy szigorúan nevelt szűz lány is furának tarthatja azt, hogy egy nő levetkőzik egy férfi előtt. Vagy hogy pl. bizonyos családokban nem gond az, ha meztelenül látják egymást, más családokban pedig ez sosem fordul elő. Hát ki ilyen, ki olyan.
2010. júl. 21. 00:23
 5/17 anonim ***** válasza:
38%
exchibionisták!
2010. júl. 21. 04:00
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Magamutogatás? Végülis akkor a sima strandon is az megy, sok hölgy ott sem visel sokkal többet, mint a nudin. Az urakról nem is beszélve. :)
2010. júl. 21. 06:27
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Én gond nélkül meztelenkedek mások előtt, egyáltalán nem vagyok szégyenlős. Szerintem ez leginkább önmagunk elfogadásáról szól, a gátlások és a szégyenérzet mellőzéséről. Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, van egy kis husim hasi tájékon, a cicim sem hetyke, de miért is érdekelne, ha szeretem magam?:)
2010. júl. 21. 11:41
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Képet! :D
2010. júl. 21. 13:58
 9/17 anonim ***** válasza:
9%

Én strandra sem járok. Szerintem undorító, én nem bírom elviselni sem mások látványát, a magamét pedig pláne nem... Nincs szép alakom, nem mutogatom. Ha meg fürdeni akarok, akkor fogom magam és engedek a kádba hideg vizet, és belefekszem.

A nudisták pedig betegek. Perverzek.

2010. júl. 21. 15:37
 10/17 anonim ***** válasza:
60%
ennyi erővel te is perverz vagy kedves utolsó. Olyan könnyen mondunk egymás fölött ítéletet...
2010. júl. 21. 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!