Miért van ez így? Rohadtul nem igazságos.
Nem én kértem az életemet. A szüleim akartak engem, én azonban nem akarok gyereket.
Folyamatban van a munkahely keresés, de nem egyszerű. Meg hát mindenhol előnyt élveznek a gyerekkel rendelkezők.
"Meg hát mindenhol előnyt élveznek a gyerekkel rendelkezők."
Hát tudod, ilyen ez a popszakma. Nincs mit reklamálni.
Ezt most nem igazán értem, gondolom szarkazmus.
Én csak azt szeretném, ha nem lennének pozitívan diszkriminálva a gyerekkel rendelkezők sehol sem.
"mindenhol előnyt élveznek a gyerekkel rendelkezők"
- pont a munkahely keresésnél nem előny, abszolút nem az.
"De ha már ott vagy a munkahelyen " - tehát nehezebben veszik föl, jobban megnézik ÉRTI-E a dolgát - ez a munkáltató jól felfogott érdeke, ha nem gyógy-szociális foglalkoztató.
Sokféle munkahely van - ha alkalmatlan, lusta, rossz szakember, bizony a legtöbb helyen kivágják, mint hasas macskát szarni.
Keress olyan helyet, ahol a szakértelmedre szükség van, ahol megbecsülnek, jogaidat tisztelik a kötelességeid mellett, és a jogos szabadság igényedet nem nyirbálják meg.
Ez nem a gyerekes emberektől függ, hanem TŐLED.
Igen nehéz megtalálni, de lehet. Mert vannak ilyen munkahelyek- több is, mint aki saját érdeke ellen megy, nem szociális foglalkoztató, hanem munkahely.
Most pedig pihend ki magad a hétvégén és vágj bele a keresésbe.
Ebben van valami, utolsó.
Igyekszem pihenni és egy jobb munkahelyet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!