Naponta 10 ből 9 alkalommal ilyen "zaklatók" hivogatnak. Hogy gratulálnak, nyertem ezt, meg azt... De, könyörgöm, nem is jelentkeztem! Meg ajánlanak welnesst, meg utat ide oda. Meg ilyen olyan netet...stb. Nem győzöm elmondani, hogy nem kell! Akkor megkérdezik miért nem... Mondom mert NEM, csak jobban tudom mint maga, már elnézést! Volt, hogy végigmondta. hogy érdekel-e és lecsaptam szónélkül... Vissza hív: Megszakadt, mondom Nem, lecsaptam! Kicsit zavaró már.
Titeket nem szoktak ilyenek felhívni ezerszer? Nem zavar?
2010. júl. 16. 10:48
1/10 anonim válasza:
Nem...engem nem sms-el anyuékat szokták
2010. júl. 16. 10:51
2/10 anonim válasza:
Első vagyok: Engem nem szoktak néha sms-el,inkább anyuékat de nem sürün.. Bocs értelmetlen
volt
2010. júl. 16. 11:01
3/10 anonim válasza:
az enyém titkos. nem adom meg mindenkinek, ott az iwiw, email stb. reklámozóknak megmondom mikor hívhatnak, megmondom, hogy nem érdekel a termék, töröljenek az adatbázisból és néma csengőhangot állítok be hozzájuk. így 100-ból 99-szer olyanok hívnak, akikkel szívesen dumálok.
2010. júl. 16. 11:02
4/10 anonim válasza:
Én hülyét kapok tőlük. Mikor otthon voltan GYED-en, rendszeresen felkeltették a gyerekemet. És belehazudik a képembe, hogy nyertem, mert válaszoltam valamilyen kérdésekre. Direkt nem szoktam emiatt válaszolni ilyen felmérésekre. Én mindig azt szoktam mondani, hogy ha nyertem, akkor küldje el postán.
2010. júl. 16. 11:16
5/10 A kérdező kommentje:
Ja, de csakhogy engem vezetékesen hívnak... Gondoltam, lekéne titkosítani, egyszer.
2010. júl. 16. 11:16
6/10 anonim válasza:
Nekem a vonalas és a mobil is titkos. Soha nem zaklatnak.
2010. júl. 16. 11:17
7/10 anonim válasza:
Szoktak, főleg választás idején a hülye géphang -.- De amint meghallom a felmérés vagy nyereményjáték szót, gondolkodás nélkül lecsapom. Mindig értik a célzást.
2010. júl. 16. 12:16
8/10 anonim válasza:
engem mobilos közvélemény-és elégedettségkutatók hívnak, pedig már 3x megmondtam nekik szépen, hogy tessenek nem hívni, mert nem adtam ki a számom és nem érek rá kérdésekre válaszolni. amikor negyedszer is hívtak már nem tudtam kedves lenni és még nekik állt feljebb. ha mégegy telefon jön megjegyzem a cég nevét, de amit kapnak nem teszik zsebre.
a páromat is hívogatták régebben, hogy nyert, mindig mondtuk, hogy ne hívják, nem játszottunk. aztán kiderült, hogy az okos anyósom adta meg a számát, hátha ő is nyer vmit, persze átverés az egész. elbeszélgettünk vele, azóta ilyen nem volt.
2010. júl. 16. 17:14
9/10 anonim válasza:
De igen volt ilyen. Ezert valtoztattam szamot, ami titkos. Ha meg masikon probalnak elerni, mar nem erdekel. Megmondom, hogy nem. Utalom az ilyen gerinctelen hazalokat. Ne mondjatok, hogy nincs tisztessegesebb munka emberek raszedesenel. Majd ha kell valami, elmegyek a boltba vagy megfelelo helyre megvenni.
2010. júl. 16. 19:55
10/10 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok. az a poén, hogy az én számom titkos, mikor megkaptam direkt mondtam, hogy titkos legyen. sajnos 1-2 alkalommal vásároltam neten, ahol meg kellett adni a számom és bár állítólag titkosan kezelik szerintem ők adják ki ilyen célokra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!