Le kellene nyomozni ezt a telefonszámot (Már tele van a hócipőm azzal, hogy zaklatnak róla)?
a mai nap folyamán legalább 10szer felhívott, nem szól bele semmit, vagy csak nyekereg....rettentően idegesít és szeretném megtudni ki ez, hogy megkeressem és elmagyarázzam neki,hogy nem erre találták ki a telefont... már a rendőrségre is akartam menni vele, de félek, h csak kiröhögnének...
a szám: 06-30-253-6071
Nézd meg a telódban, h nem lehet-e letiltani bizonyos számok hívásit. Nekem az egyik régi telefonomon be lehetett ezt állítani, így volt, h vki egész hétvégén hívott, de nem ért utol és nem kellett folyton a csörgést hallgatni.
De lenyomozásban nem tudok segíteni, az engem is érdekelne, h kell.
Megpróbáltad visszahívni? Ha nem is rögtön akkor, amikor hív, de rejtett számmal, vagy akár a sajátoddal is, hadd tudja csak, hogy épp viszont keresed...
Hátha beleszól, ha őt hívják... Amúgy pl, nekem a lányom szokott néha hívásmemóriából ismételten felhívogatni embereket. Lehet, hogy neki is van egy telefonimádó gyereke, aki először véletlenszerűen bepötyögte a számod, aztán már csak az utolsó szám visszahívással hívogat és persze nem szól bele. :)
Tudom, hogy nagyon idegesítő lehet, de próbálj meg higgadt maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!