Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért marad el az idei RedBull...

Miért marad el az idei RedBull air race futam?

Figyelt kérdés
Én személyszerint sajnálom,mert minden évben vártam már és rajtam kivül még több százezer ember,aki a helyszinen nézte!Nem tudom mi van a háttérben,hogy eddig az elmúlt 6 évben nem volt semmi probléma az engedéllyel most meg ezen problémáznak,komolyan mondom hihetetlen ami ebben az országban folyik,felháboritó!!!Arról nem is beszélve,hogy turistacsalogató is volt,ami bevételt jelentett a szállodáknak,éttermeknek...,most ez is kiesik!Megérte nem?Nagyokosok,"gratulálok"!Ti tudtok valamit,miért marad el az idei redbull és mi a véleményetek?
2010. júl. 13. 17:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Most jönnek rá,hogy túl hangos és veszélyes meg katasztrófa történhet-.-" Hát ennél hülyébbnek már nem nézhetik az embereket!!!6 évig semmi nem történt,de most majd fog,te úúúristen!

Remélem jövőre azért már meglesz tartva...

2010. júl. 13. 23:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Az meg senkit nem érdekel az okosok közül, hogy idegenforgalmi szempontból is jó lett volna.....

Személy szerint engem nem érdekel a dolog, de ez az indok elég furcsa: évekig nem volt gond, most hirtelen veszélyes.

Nevetséges ez az egész.

2010. júl. 14. 08:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Mintha azt nyilatkozta volna valaki a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól, hogy "előre nem látható következményei lennének Bp. belvárosában egy légi balesetnek". Amit én mondjuk meg is értek, ha valamelyik kisrepülő "véletlenül" lezuhanna és becsapódna a többszázezres tömegbe, az azért lássuk be, tényleg durva lenne. Vagy mondjuk kárt tennének egy műemlék épületben, vagy hídban...

Én 3 évig laktam a Batthyány térnél, és elviselhetetlen volt, hogy már napokkal a verseny előtt nem lehetett megmaradni a lakásban, olyan zaj volt a próbák miatt, és a forgalmat is lezárták, alig lehetett hazajutni.

Ettől függetlenül szerintem is látványos volt a verseny, szerintem az is megoldás lehetne, ha találnának neki valami más helyszínt, és nem feltétlenül ragaszkodnának a belvároshoz. (Pl. valahol Dunakeszi felé, Bp.-en kívül is lehetne tartani a versenyt, ahol nincs lakott terület, de a nézőknek is van pl. árnyék, ott is tudnának a Dunára ilyen akadályokat felfújni, és még a Megyeri híd alatt is átrepülhetnének. Az talán még garanciális. :) Ott több néző elférne, mint a belvárosban...)

2010. júl. 14. 09:06
 14/19 A kérdező kommentje:

" Amit én mondjuk meg is értek, ha valamelyik kisrepülő "véletlenül" lezuhanna és becsapódna a többszázezres tömegbe, az azért lássuk be, tényleg durva lenne. Vagy mondjuk kárt tennének egy műemlék épületben, vagy hídban..."

Ne nevetess már!!Szted ezek a pilóták akik vezetik a műrepülőket,ma kezdték???6 évig egyetlen(!!) probléma sem volt,hogy valamiben kárt tettek volna,most meg hirtelen probléma,elképesztő!!az hogy másik helyen legyen pl. Megyeri hidnál..,sztem nem jó ötlet,mert a Belvárosban vannak az éttermek,szállodák,szóval minden egy helyen volt a turisták szempontjából,vendéglátás és szórakozás!

Most ettől fosztják meg az embereket és nagy bevétel kiesés is.... Egyszerűen szánalom ez az egész,amit a nagy környezet védők vagy tudom is én kik... Remélem jövőre már megtartják és ezerrel fognak sűviteni a házadnál a műrepülők,teljes(!!!) hangerővel!!!!!!

2010. júl. 14. 10:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Jah már nem laksz ott..,akkor nem szóltam semmit:D De akkor is tartsák meg jövőre!!:)
2010. júl. 14. 10:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Megértem azokat akik ott laknak, persze, idegesítő.De akkor semmilyen program nem lenne az országban, sőt a világon sem, mert valakit mindig zavar, és baleset veszélyes is.Rengeteg ilyen rendezvény van, és sok helyen történt sajnos baleset, amit előre nem lehetett tudni.
2010. júl. 14. 17:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Büfések és vendéglátósok ugyanúgy kitelepülhetnének a Megyeri híd környékére a placcra is, és a taxisok is jól járnának pl. míg oda kivinnék a túristákat.

Miért mindig az amúgy is jól menő belvárosi éttermeknek kell forgalmat csinálni? A kisvállalkozók is jogosan "hisztizhetnének" emiatt... Amúgy most Újpesten lakom, szóval ha a Megyeri hídnál lenne, itt is hallatszanának a repülők.

Tudom, hogy nem ma kezdték a pilóták a vezetést, de láttál te már akár egy részt is a Discoveryn a Légikatasztrófák-ból? :)) :P

2010. júl. 14. 20:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Kicsit ezzel vitatkoznék..

2006 előtt sem volt semmi probléma a tüzijátékkal...

csak 1 vihar kellett !

de nem értem,mert az volt az egyik kifogás,hogy a lánchíd alatt volt veszélyes átrepülni,mert tele van petárdákkal,és ha egy légörvény jön,akkor a repülő nekiütközhet,és a híd felrobbanhat,de hát eddig erre nem jöttek rá? kellett hozzá 6 vagy 7 év?

2010. júl. 16. 00:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát pont ez a fura..,hogy 6 évig senkinek nem bökte a csőrét..,most meg hirtelen veszélyes,hangos,környezetszennyezző!Tököm tele van már mindennel magyarországon,mindenhol csak a káosz!!
2010. júl. 16. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!