Szerintetek lesz valaha 20-nál több futam a Forma-1-ben?
Birny Ecleston fantaziajabol en mindent kinezek. Hallottam olyat is h azt mondta h nem kizart hogy valaha nok is fognak versenyezni a forma1-be.
Jah s ha mar esti futamokat is bevezetett, akkor mar azon sem lepodnek meg ha egyszer teli futamok is lennenek:))
Nem valószinű, hogy 20-21 futamnál több lenne, mert a legtöbb "újgenerációas" alias keleti futamok azért denzeődnek, mert Európa be tiltotta az ital és dohányreklámokat. B. Ecclestone ur azért viszi keletre meg nyugatra a versenyeket, mert ott ezek nincsenek tiltva. Minél több keleti futam lesz annál kevesebb európai.
illetve azért is nem lesz ennyi futam, mert egy egy verseny iszonyatos megterhelés a pilotáknak (kivéve az ilyen candhok féle suttyoknak akik egy kört se birnak megtenni) ezért nem várható el a pilótáktól, hogy ennyi futamon résztvegyenek. Valamikor pihenniük is kell és ha több futamot bevezetnének akkor még kevesebb idejük lenne pihenmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!