Hogyan WC-znek a formula 1-es pilóták a futam során?
beszarnak. annyi pénzért megéri nekik. a menetszéltől meg nem érzik a szagokat sem, szóval annyira azért nem kényelmetlen. Egyébként nem a nadrágjukba megy a cucc, hanem egy zacskó van erősítve a lábukhoz, abba megy a kis, valamint a nagydolog egyaránt kisebb, nagyobb szilikoncsöveken keresztül.
Volt is erről egy interjú, azt hiszem Vettellel, amiben arról beszélt, hogy kicsit kényelmetlen számára, mikor felhelyezik ezeket a csöveket elöl-hátul. De hát ez van, nem futkározhatnak futam közbe a pálya széli bokrokba...
Visszatartják xD
A pilóták az autóban bepisilnek.
Sebastian Vettel: "Ez igaz – sajnos! Gyakran közel álltam hozzá és azt mondtam, hogy most már nem bírom tartani, de szerencsére még soha nem került sor arra, hogy megtegyem. Másoktól viszont hallottam, tehát igaz a hír, miszerint a szerelők néha csodálkozva néznek, hogy egy pilóta milyen sok folyadékot vesztett. Ha valaki megteszi, az a ruhán és a pilótafülkében is észrevehető."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!