Miért marad el az idei RedBull air race futam?
Figyelt kérdés
Én személyszerint sajnálom,mert minden évben vártam már és rajtam kivül még több százezer ember,aki a helyszinen nézte!Nem tudom mi van a háttérben,hogy eddig az elmúlt 6 évben nem volt semmi probléma az engedéllyel most meg ezen problémáznak,komolyan mondom hihetetlen ami ebben az országban folyik,felháboritó!!!Arról nem is beszélve,hogy turistacsalogató is volt,ami bevételt jelentett a szállodáknak,éttermeknek...,most ez is kiesik!Megérte nem?Nagyokosok,"gratulálok"!Ti tudtok valamit,miért marad el az idei redbull és mi a véleményetek?2010. júl. 13. 17:59
1/19 anonim válasza:
Az okát nem tudom, de sajnálom.Tavaly is kinn voltunk, és a fiam (is) nagyon várja/várná/vára az ideit.
Az biztos, hogy rengeteg külföldi jönne emiatt(is)tavaly ahol ültünk, a Parlamet mellett, körülöttünk mindenhol külföldiek voltak.
2/19 anonim válasza:
Elmarad?:O Valaki linket, GYORSAN!
3/19 A kérdező kommentje:
Én a Budai oldalon néztem a Batthány tér közelében és valóban rengeteg külföldi volt(német,olasz stb,stb..) Hát teljesen ki vagyok ezen most akadva,hogy mi az isten nyila a probléma,hogy idén elmarad???
2010. júl. 13. 18:16
5/19 anonim válasza:
most hallottam a kossuth rádióban: a redbullosok mondták le, mert túl sokáig nyavalygott rajta a magyar bürokrácia. Nem nagyon akartak nekik légtérhasználati engedélyt adni, meg elvileg veszélyes is volt, ezenkívül nagyon hangos is, és a rendes légi közlekedést is zavarta elvileg. Ezek voltak a magyar hivatalok indokai amiért nem nagyon akartak engedélyt adni.
6/19 anonim válasza:
ez életem kommentje :) többszörös szóismétlés, semmi tagolás, sőt egész mondatrészt ismételtem... EZ AZZ :D
7/19 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 6 évben eddig nem volt probléma???Ezek csak kifogások...,egyszerűen nevetséges!
2010. júl. 13. 18:22
8/19 A kérdező kommentje:
Mi a veszélyes benne?? Szivrohamot kap a mami a nagy izgalomtól,hogy átfér-e a hid alatt a műrepülő?:D
2010. júl. 13. 18:24
10/19 anonim válasza:
Hát, ja... nehogy már a pórnépnek is jó legyen kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!