Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyen melegben hogy tudtok...

Ilyen melegben hogy tudtok elaludni? :S

Figyelt kérdés

Mert én iszonyú nehezen..,most is 30 fok van a szobámban:(

Pedig reggel kelni kell,de ilyenkor beletellik 1 óra is mire a nagy forgolódás után eltudok aludni,reggel meg mint a mosottsz@r kb..:D Nektek is ilyen nehéz elaludni,illetve milyen praktikát alkalmaztok,hogy könnyebben tudjatok csucsulni?

2010. júl. 12. 22:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ne is mond..,én is alig tudtam reggel felkelni:s De muszáj,mert én már dolgozok..:D Jó lenne megint fiatalnak lenni,mikor még csak a strandolásról és szórakozásról szól az élet..
2010. júl. 13. 19:06
 12/19 anonim ***** válasza:

ventillátor. más nincs. csóró vagyok én a klímához, meg nem is egészséges.

kicsit durvább, de még 1x sem fáztam meg. vizes törcsi valahova a testre. egész nap a nyakamban van,és így talán jobban viselem.

de azt mondom, inkább legyen ilyen meleg, minthogy nyár közepén befagyjon a segglyukam :D

2010. júl. 13. 19:18
 13/19 A kérdező kommentje:

"de azt mondom, inkább legyen ilyen meleg, minthogy nyár közepén befagyjon a segglyukam :D"

Hihi,ezen jót nevettem,jó volt!!:XD:D

A gagyi légkondik(40-50000 ft-os) lehet hogy károssak de a

drágábbak sztem már jobbak,de sajna nekem sincs rá pénzem,pedig jó lenne 20 fokban durmolni,igy marad a venti:s

2010. júl. 13. 19:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Otthon: ventilátor, nappal zárva minden, éjszaka kinyit.

Barátomnál: redőny lehúz, ablak zárva, ventilátor, éjszaka nagy szellőztetés (persze sötétben, hogy a vérszívó dögök ne tévelyedjenek be).

Meztelenül alszom, persze otthon nem, mert az én szobám az átjáró... Sűrűn hűvös zuhany és egész jól el tudok lenni. Az alvás nehezebb, de összejön valahogy. (utálom a nyarat :D)

20/L

2010. júl. 13. 20:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is nagyon meleg van, de én meg takaró nélkül nem nagyon tudok aludni. Fél egy körülig fent vagyok, addig javul valamit a helyzet és nyakig betakarózom, a szobában csak egy ablak van nyitva. Eddig én sem nagyon tudtam elviselni, de ha elég fáradt vagyok, akkor bárhogy el tudok aludni.
2010. júl. 13. 23:44
 16/19 A kérdező kommentje:

"utálom a nyarat :D)"

Én azért szeretem,csak éjszaka utálom!!:D

2010. júl. 14. 10:30
 17/19 A kérdező kommentje:
nyakig betakarózva???áááááááá:S Én biztos megőrülnék ha betakarózva kéne aludnom ilyen melegben:( Igy is izzadok,hogy nincs semmi rajtam éjszaka...
2010. júl. 14. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak, elhsizem, hogy rossz lehet neked. Én tipikusan az az ember vagyok, akinek sosincs elég meleg, nyakig betakarózva alszom én is, ráadásul jól is :). Nekem a téllel van bajom, akkor fagyok meg éjszaka, felébredek, reggel nem tudok felöltözni, mert remegek a fázástól, szeretném ha ilyen meleg lenne egész évben.

Kitartás, már nincs sok ( :( ) .

2010. júl. 14. 14:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Most megkérdezném utolsó,hogy ma éjszaka is betakarózva aludtál?Mert este iszonyú meleg volt...:S Én ezt nem értem miért kell betakarózni,de biztos jó valamiért Nektek=))Amúgy imádom a nyarat,csak éjszaka lenne egy kicsit hűvösebb,és akkor oké minden!=D
2010. júl. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!