Ilyen melegben hogy tudtok elaludni? :S
Mert én iszonyú nehezen..,most is 30 fok van a szobámban:(
Pedig reggel kelni kell,de ilyenkor beletellik 1 óra is mire a nagy forgolódás után eltudok aludni,reggel meg mint a mosottsz@r kb..:D Nektek is ilyen nehéz elaludni,illetve milyen praktikát alkalmaztok,hogy könnyebben tudjatok csucsulni?
ventillátor. más nincs. csóró vagyok én a klímához, meg nem is egészséges.
kicsit durvább, de még 1x sem fáztam meg. vizes törcsi valahova a testre. egész nap a nyakamban van,és így talán jobban viselem.
de azt mondom, inkább legyen ilyen meleg, minthogy nyár közepén befagyjon a segglyukam :D
"de azt mondom, inkább legyen ilyen meleg, minthogy nyár közepén befagyjon a segglyukam :D"
Hihi,ezen jót nevettem,jó volt!!:XD:D
A gagyi légkondik(40-50000 ft-os) lehet hogy károssak de a
drágábbak sztem már jobbak,de sajna nekem sincs rá pénzem,pedig jó lenne 20 fokban durmolni,igy marad a venti:s
Otthon: ventilátor, nappal zárva minden, éjszaka kinyit.
Barátomnál: redőny lehúz, ablak zárva, ventilátor, éjszaka nagy szellőztetés (persze sötétben, hogy a vérszívó dögök ne tévelyedjenek be).
Meztelenül alszom, persze otthon nem, mert az én szobám az átjáró... Sűrűn hűvös zuhany és egész jól el tudok lenni. Az alvás nehezebb, de összejön valahogy. (utálom a nyarat :D)
20/L
"utálom a nyarat :D)"
Én azért szeretem,csak éjszaka utálom!!:D
Nagyon sajnállak, elhsizem, hogy rossz lehet neked. Én tipikusan az az ember vagyok, akinek sosincs elég meleg, nyakig betakarózva alszom én is, ráadásul jól is :). Nekem a téllel van bajom, akkor fagyok meg éjszaka, felébredek, reggel nem tudok felöltözni, mert remegek a fázástól, szeretném ha ilyen meleg lenne egész évben.
Kitartás, már nincs sok ( :( ) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!