Mit lehet csinálni ilyenkor? A másfél éves kislányom nem tud elaludni!
Figyelt kérdés
Már 2óra hossza üvölteti egy társaság a zenét a házban. Panelban lakunk,és borzalom. Ráadásul Lagzi Lajos meg hasonlók megy.2011. szept. 10. 21:28
1/12 anonim válasza:
Szerintem szólj, hogy kicsit halkabban, szerintem mást is zavarhat.
2/12 anonim válasza:
Hívd ki a rendőröket, ilyen későn már nem lehet bömböltetni a zenét!
3/12 anonim válasza:
10-ig tudtommal azt csinál, amit akar, szóval esetleg kérd meg, de addig úgysem lehet ellene mit tenni.
4/12 anonim válasza:
Nem a fenét, szombat este fél 10 van. Hétvége és még nincs is késő, magát égetné be,ha rendőrt hívna.
Engem is a világból ki lehet kergetni lagzi lajcsival, de ez még nem a rendőrség hatásköre.
5/12 anonim válasza:
Iszonyatosan sajnállak, én is átéltem, sokszor már zokogtam :( Ilyenkor már tényleg ki lehet hívni a rendőröket, nem kell megvárni a 22:00-t. Sok sikert, ölellek, együtt tudok érezni. /Egy volt paneles, ma már tanyasi, hála égnek/
6/12 anonim válasza:
szia!meg tudlak érteni,én is utálom az ilyen embereket,helyzeteket,átéltem már ilyet otthon,kórházban,kollégiumban.legdurvább az volt,amikor a szomszédban lévő társaság a Hooliganst hallgatta ilyen tájban hétvégente totál hangosan
7/12 tetris válasza:
Ha nyitva van az ablakuk, dobjál be egy záptojást!
8/12 ava87 válasza:
Hú, sajnálom, hogy ez van, de egyelőre annyit tudsz tenni, hogy átmész, bekopogsz, és megkéred őket, hogy halkítsanak, mert kicsi gyerek van nálatok, és azt szeretnéd, ha már aludna, de így nem tud.
Voltak nekünk is ilyen szomszédaink, mondjuk a gyerek akkor is elaludna, ha a feje fölött tekegolyókkal fociznának, de engem piszokul idegesített. 10 után már lehet hívni a rendőröket, akkor fognak intézkedni.
Egyeseknek meg kéne érteni, hogy egy társasház nem alkalmas zenés összejövetelek lebonyolítására, erre találták fel a szórakozóhelyeket.
9/12 anonim válasza:
1. Az ún. csendrendelet nem csak 22 h-tól szól. 2. Menj oda, csengess be és kérd meg őket, hogy vegyék le a hangerőt. Szép szóval sok mindent el lehet érni. Nálunk is volt egy ilyen társaság, általában én vetettem véget a duhajnak. Mindig dűlőre jutottam velük. Egyszer kérdeztem, hogy mindig csak én jövök ide a számat tépni? A srác vigyorgott, hogy igen, de maga idejön és nem veri a radiátort, mint mások. Pedig volt olyan, hogy annyira részeg volt, aki ajtót nyitott, hogy majdnem a nyakamba esett :))
10/12 anonim válasza:
Ilyenkor hívd fel szépen a gondnokot, vagy a közös képviselőt, és intézkedjenek, mert ez az ő feladatuk.Ha te most oda állítanál, még lehet jól le is kiabálnának, vagy valami rosszabb.Majd ha ők úgy gondolják akkor hívnak rendőrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!