9 és fél hós kislányom lassan 3 napja lázas hány csepp cebiont adjak neki ilyenkor?
Dehogy akartam kötekedni. Csak nem értem, hogy miért jobbak a laikus válaszok, mint a tanult szakemberek válaszai. Azt tesz mindenki amit akar. Engem aztán nem zavar. Tudom, hogy maga a kérdés nem válasz a kérdésedre, csak felvetettem, hogy talán nem a mi tapasztalunk alapján kellene döntened. A gyógyszer mennyisége sok mindentől függ. Azt személyre szabottan írja fel az orvos. Csak ezt vetettem fel.
Jobbulást a kislánynak bárhogy is döntesz
2. vagyok! Próbáld elérni az orvost vagy a védőnőt. Addig adj neki az általa felírt mennyiséget, ha sikerül vele konzultálni utána emeld az adagot. Ilyen kis gyerekeknél még tényleg sok mindenen múlik a gyógyszer mennyisége. Súly, táplálkozás esetleges egyéb betegségek, érzékenységek. Lehet, hogy nem az adag emelését, hanem komolyabb gyógyszert ajánl.
Én mindig úgy voltam vele (bár hülye felfogás, mert a lényegen nem változtat), hogy a szomszédot nem okolhatom a rossz tanácsért ha baj van, de a dokinak vállalni kell az esetleges rossz döntés miatt a felelősséget.
Nem gondolom, hogy a gyerkőc 2-3 nap alatt teljesen tünetmentesen meggyógyulna. Várj egy-két napot. Ha a láza csökken, akkor az már jó. Ha nem, akkor irány vissza az orvoshoz!
Jobbulást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!