8 honapos kislanyom lenyelt egy hajszalat, nem tudtam neki kiszedni, mert nagyon hatul volt, es lenyelt :S ilyenkor mi a teendo?
Figyelt kérdés
nagyon felek hogy vagbel gyulladasa lesz, vagy valami mas baja, ne olyan valaszokat adjatok, hogy ilyenkor amit kell csinalni, az legyen az hogy fel fogom a hajam stb. hanem azt, hogy mikor forduljak orvoshoz, vagy hogy hanytassam e meg, hogy ki jojjon belole a hajszal, nem tudom hogy mit csinaljak, valakinek a babaja nyelt mar le hajszalat? es ha igen, akkor mi tortent? adjatok valaszokat, es segitseget, elore is koszi mindenkinek.2011. júl. 7. 23:23
1/7 anonim válasza:
Ne butáskodj, egy hajszáltól semmi baja nem lesz. Én felnőttként is nyeltem már le hajszálat. Igyon sokat, hogy biztosan lemenjen, az nagyon kellemetlen, ha "megakad".
Egyébként semmi baj nem lesz.
2/7 anonim válasza:
Az ég világon semmi nem fog történni,majd szépen kikakilja.Problémát az okoz,ha rendszeresen eszik hajat,többet mint 1-1 szál.
3/7 anonim válasza:
Hidd el, semmi gond nem lesz. Nyelt már - vagy nyelni fog még hajszálat, amit észre sem veszel.
4/7 anonim válasza:
Nincs semmi teendő, ki fogja kakálni:-)
Mi is jártunk így, amikor popsitörlővel töröltem, akkor vettem észre, hogy hajszál is van (ráadásul jó hosszú volt akkoriban a hajam), úgyhogy kihúztam...
Bocsi a részletezésért ;D
5/7 anonim válasza:
szted véletlenül az emberek nem nyelnek hajszálakat? (meg sokkal rosszabb dolgokat is.) ennyi erővel mindenkinek vakbél gyulladása lenne.
6/7 anonim válasza:
Jó Isten, meghánytatni egy 8 hónapost....ÉS UGYAN HOGY??? még nagyon sok mindent meg fog enni az a gyerek...
1 hajszáltól vajon mi baja lenne?majd kikakálja......
2 kisfiú anyuja
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, jo egeszseget mindenkinek
2011. júl. 7. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!