mit kell félni tőllük??? bennemis van cigány vér mégse rablok ki mindenkit. sőt van szín cigány rokonom megvan a diplomáj éeccségije és elmondom neked hogy még 1 tollat nem lopott el. am én 8kerbe jártam suliba és ott elmondom teli van cigányokkal, mégse volt szinte semmi. elején énis féltem bemenni csak én megcsináltam azt hogy én nem a bőrszínt néztem hanem az embert láttam, és a mai napig tartom velük a kapcsolatot. én special hamarabb megbízok 1 cigányba mint 1 fehérbe. és fogadd meg azt hogy sohase a fajtát nézd hanem az embert lássad.
2011. szept. 13. 17:53
32/37 anonim válasza:
16/f
Ma próbálták meg ellopni a mobilomat sikerült elrohannom , de figyelték h merre mek :S
szal ezentúl gázspré lessz a táskámban minden nap , holnap be is szerzek egyet :)
(eddig nem voltam rasszista , de mostmár akármien cigány jön velem szemben nem állok vele szóba)
2011. szept. 14. 19:19
33/37 anonim válasza:
olyan 3 es lehettem eés egy "olaszpudzsáróharcos" gyerek suliba (oszttársam) belémkötött keménykedett meg minden bebasztam neki egyet gyomorszájba és abbahagyta sajnos 12 vées vagyok és RASSZISTA,RASSZISTA,RASSZISTA
2011. okt. 22. 09:24
34/37 anonim válasza:
Én nem félek a cigányoktól, de nagyon útálom őket. Az iskolában is állandóan nekem jönnek, de olyan erősen fellöknek, hogy "észre sem veszik" ezt még jobban utálom, amikor így védekeznek, hogy több cigány lökdösődik, az egyik a másikat nekemlöki direkt (szórakozásból) és amikor jön az igazgató, így beszélnek ártatlan hangon: "jaj én nem láttam" a másik: "csak játszottunk vele". Az még rosszabb, amikor látnak mások is (magyarok) mert akkor még égek is, amikor olyat löknek rajtam, hogy elrepülök. (olyankor 20 kilós baltával vágnám szét a fejüket). Még amit ennél is jobban útálok, amikor kérdezgetnek: "Anyádat hogy hívik? Apádat hogy hívik? Van tesvéred? Mennyi van? Hogy hívik? Hány éves? Hanyadikos? Hány órád vót ma? Mit tanultatok? Mit szoktál csinálni otthon? Mikor mész aludni? Hanyas a lábod?....."
2011. okt. 22. 15:32
35/37 anonim válasza:
Lassan ott tartok, hogy egy szikével mászkálok...
Sokat nem segít, de bátorságot ad..
14/L
2011. okt. 22. 21:56
36/37 anonim válasza:
Én minden embertől félek.. Magyarokkal is volt elég sok "jó" tapasztalatom.....
2012. aug. 25. 01:41
37/37 anonim válasza:
Nem félek, hanem gyűlölöm őket, a viselkedésüket. Régebben miattuk kezdtem el küzdősportolni, nem barátkozom velük mert utálom a stílusukat, a legkisebb beszólásukra elborít az ideg és ütök, egyszerűen ők maguk belém nevelték hogy gyűlöljem őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!