Féltek a cigányoktol?
Sziasztok
Én 17 Éves Fiu vagyok és Nagyon utálom öket.
Én már csak tudom nagyon rosszak.És ne jöjön senki se hogy jaj de jók a Romák.
Én miatuk szorongok,Nagyon félek bemeni nap-mint nap a suliba.És le lehet pontozni de ez az igazság.
Én tudom mit csinálnak a 4 éves kisgyerek az ovodába,
Nagyon ocsmányul beszél.És senki se védje öket,hogy nagyon Hogy én fajgyülölö vagyok.
Furcsa a Néggeket nem utálom,és vajon miért?
Mert ök nem olyanok mint ezzek.
Te libsi patkány!
Én nem félek tőlük, hanem inkább tartok tőlük, egyik szemem mindig rajta van, ha látom az utcán. Soha nem lehet tudni. Belém is kötöttek már,meg van az okom, hogy szívem szerint megtisztítanám tőlük a hazám.
Hordjatok önvédelemre valamit! Ha nekem nem hisztek, majd megtapasztaljátok! Egyik haverom úgy megverték, hogy enni nem tudott utána. Mert nem adott cigit! Ezek férgek, nem szabad szánalmat érezni irántuk!
Igen!!
Szebb Jövöt!!!
Mkuu válasza:
te rasszista qeci. -.-
A válasz megírásának időpontja: 05-18 21:01
Rasszista? Inkább realista.... Nálunk a 10 éves kiscigány (ez még egy enyhébb eset) elkapta az egyik osztálytársát iskola után és a torkához fogott egy kést ezzel a szöveggel: "Ha nem leszek 1 hétig a csicskám elvágom a torkod"
NA, EZEK UTÁN SZERESSEM ŐKET??
én 1általán nem félek tőlük... csak játszák a keményet (csoportba jönnek:S) aztán ha vissza szól akkor befogják a pofájukat.
Rettentően utálom őket. Belém kötöttek már csomószor de én rájuk se néztem és abba hagyták...
Sajnos tényleg jó oka van a Magyarnak gyűlölni ezt a gusztustalan, rosszindulatú, antiszociális népséget!!!
De a törvény őket védi és támogatja ezt!
Borzalom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!