Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem féltek a német hasmenésjár...

Nem féltek a német hasmenésjárványtól?

Figyelt kérdés
én nagyon félek:S
2011. máj. 31. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem. A mindenféle állatinfluenzáktól sem féltem, soha semmi bajom nem volt.
2011. máj. 31. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Én meg nem veszek boltban zöldséget.A szomszédoknak lassan minden megterem és így háztól tudom mit veszek..
2011. máj. 31. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
A legkevésbé sem. Változatlanul minden nap eszem jó sok friss zöldséget és gyümölcsöt.
2011. máj. 31. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
"német" járvány. Az ott van, itthon nem Németország van.
2011. máj. 31. 21:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért járványnak túlzás híresztelni.

Simán sz*r keveredett a permet szerbe és ezért fertőz.

1 kis fosos ubitól nem fognak elföldelni nyugodt lehetsz.

Csak az hal bele akit egyébként is elvinne egy erősebb nátha is.

2011. máj. 31. 21:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Nem volt ez akkora járvány. Németországban pár száz megbetegedés volt és sajnos néhányan bele is haltak, de időben elkapták. A zöldségeket meg vagy megbízható hazai termelőtől kell beszerezni, vagy (és) alaposan megmosni evés előtt. Ha megfőzöd/megsütöd, akkor meg már tényleg ártalmatlan.
2011. máj. 31. 21:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Most jöttem haza Németországból, a szállodában kétpofára ettem a zöldségeket(uborka,paradicsom,paprika) ;D
2011. máj. 31. 21:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Utánanéztem német oldalon, páran haltak meg, főleg 80 év felettiek. Ez is csak a szokásos médiacirkusz. Kell a népnek valami szenzáció, amin lehet rettegni, amit lehet várni a tévében.
2011. máj. 31. 21:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert alaposan megmosom a zöldséget, sőt meg is pucolom. Tehát kb. 0% esélyem van rá hogy elkapjam ez a kórt.
2011. jún. 1. 02:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Különösen nem. Ugyan most estem át egy egynapos hányás-hasmenés mókán és a kollégák mind ezzel a járvánnyal riogattak, de túléltem :)
2011. jún. 1. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!