Féltek a cigányoktol?
Sziasztok
Én 17 Éves Fiu vagyok és Nagyon utálom öket.
Én már csak tudom nagyon rosszak.És ne jöjön senki se hogy jaj de jók a Romák.
Én miatuk szorongok,Nagyon félek bemeni nap-mint nap a suliba.És le lehet pontozni de ez az igazság.
Én tudom mit csinálnak a 4 éves kisgyerek az ovodába,
Nagyon ocsmányul beszél.És senki se védje öket,hogy nagyon Hogy én fajgyülölö vagyok.
Furcsa a Néggeket nem utálom,és vajon miért?
Mert ök nem olyanok mint ezzek.
Csak ha az osztálytársad akkor nem tudod lerázni öket,
Vagy ne járjál suliba? az a baj hogy az iskolába is mindekit terrorizálnak.
07-11 20:42
"Csak ha az osztálytársad akkor nem tudod lerázni öket,
Vagy ne járjál suliba? az a baj hogy az iskolába is mindekit terrorizálnak."
Én olyan iskolába jártam ami nagyon jónak számít a városomban. Csak az volt a baj hogy az utóbbi években kicsit lecsúszott a színvonal. Volt egy külön osztály a problémás diákoknak. Mondanom sem kell hogy 1-2 ember kivételével mind cigány volt. Sunyiban árulták a pillangókéseket, macsétákat meg stb. finomságokat. Volt is egy újságcikk erről a városi újságban. Mi 12 en eléggé "féltünk" tőlük de megvan a megoldás. Ti is járjatok csoportosan viszont ne akarjátok megverni őket vagy stb. Hidd el úgy kevésbé fognak belétek kötni.
Leírom az egyik élményemet ami több évvel ezelőtt történt kifelé menet az iskolából 6 társammal együtt. 2 egyszerű focilabdát vittünk amikor megláttuk hogy a szembelévő iskolából sorban ugrálnak át a falon az kölykök, kb. 25 en voltak vagy többen(nem túlzok, tényleg ennyien voltak!) és nagyon hangosan kiabáltak utánunk hogy így meg úgy menjünk oda. Mondanom sem kell hogy először elkezdett remegni mindkét lában meg úgy dobott a szívem hogy legszívesebben jó mélyen elástam volna magaban a betonban. Mind a heten elkezdtünk futni a legközelebbi osztálytársunk házába. Még most is remegek ha visszaemlékezek...
Volt olyan is hogy 30 -an vettek körbe a város közepén azért mert számon kértek hogy hol van az egyik osztálytársunk akit meg akarnak verni...persze kamu címet mondtunk és nagy nehezen békén hagytak.
Egy a lényeg, ne feledd hogy mindig vannak olyan emberek akiknek rosszabb mint neked. :)
kedves utolsó, akkor mesélj:)
köszi
RASSZISTA VAGYOK!!!!
És megvan rá az okom. Olyan iskolába járok ahol több mint 700 cigány van, Boxerral és Pillangó késsel járok be.
Nem áll szándékomba le szúrni egyiket se, de az a baj, hogy ők is hordanak és nem egyedül támadnak rám. Eddig ötször kötöttek belém. Már nem nagyon félek mert megtanultam hogy mit csináljak, hogy ne kössenek belém...
Nem szabad kimutatni hogy félsz, röktön észreveszik. Olyanok mint a kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!