Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Legyek orvos? Van még egyáltal...

Legyek orvos? Van még egyáltalán esélyem rá?

Figyelt kérdés
Most végeztem a tizediket (szóval két év múlva érettségizek), és most szeptemberben kell kiválasztanom, miből fakultáljak. Eddig egyértelmű volt, hogy orvosnak szeretnék tanulni, de most hallottam, hogy az én korosztályomtól kezdve már két emelt szintű érettségi kell az orvosira való jelentkezéshez (biosz és fizika vagy kémia). A probléma az, hogy az osztályom passzivitása és tanárváltások miatt kémiából (és igazából fizikából is) elég alacsony szinten vagyok, így nem tudom, egyáltalán elég-e ez a maradék két év ennek az emelt szintre való felviteléhez. Kérlek írjatok, nagy szükségem van a tanácsra!
2010. júl. 8. 20:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindkettőtök segítségét, most ott tartok, hogy biztos felveszem szeptemberben a biosz-kémia faktot. Még arra gondoltam, hogy még nyáron valamilyen kisegítőnek elmehetnék egy kórházba, hogy lássam, ténylegesen hogyan bírom a betegeket és a kórházi környezetet (és ne az egyetem valamelyik gyakorlatán derüljön ki, ha alkalmatlan vagyok erre). Nem tudjátok, erre hol, hogyan, milyen körülmények között lenne mód (Budapesten)?
2010. júl. 9. 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát menj el egy kórházba és próbálkozz. De szerintem így nem fognak engedni:/
2010. júl. 9. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!