Csak most döntöttem el, hogy orvos akarok lenni. Van így még esélyem?
Figyelt kérdés
Most megyek tizedikbe,viszont eddig eléggé hanyagoltam a kémiát,csak négyes vagyok belőle (9. év vége).Bioszból viszont nagyon jó vagyok és nagyon szeretem is.Van még azért esélyem,hogy felvegyenek az orvosira?2011. ápr. 4. 21:20
1/7 anonim válasza:
Persze. 11. évégétől számítanak a jegyek.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja igen,csak most veszem észre,kihagytam egy fontos dolgot,nálunk a kémia csak 2 éves tantárgy...
2011. ápr. 4. 21:29
3/7 anonim válasza:
Semmi gond, nálunk is annyi volt. 11.-től felveszed fakultációnak, arra is kapsz majd jegyet.
A jegyeknél amúgy édes mindegy, bármilyen tárgyat számíttathatsz ötödiknek. Nem kell kémiának lennie. Az majd csak az érettséginél fontos, azért is kell majd fakultációra menned, hogy majd ott rendesen felkészülj az érettségidre.
4/7 A kérdező kommentje:
Jaj,de jó,köszi,hogy megnyugtattál! :D Már kicsit ideges voltam,hogy mi lesz velem... (:
2011. ápr. 4. 21:35
5/7 anonim válasza:
Kedves kérdező én 11. év végén találtam ki, hogy orvos leszek. 9-10-ben tanultam kémiát és kettes voltam belőle, de egy év alatt sikerült felhoznom ötös érettségi szintre. Elsőre felvettek. Szóval nagyon nem vagy elkésve. :-)
6/7 anonim válasza:
Kérdező! Én fingom sincs mi legyek.
7/7 A kérdező kommentje:
A válaszokat nagyon-nagyon köszönöm :D Utolsó,szerintem,ha megengedsz egy baráti tanácsot,olyan dolgot válassz,amihez érzed magadban az elhivatottságot és szívesen csinálnád ; ))
2011. ápr. 5. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!