Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy orvos javasolta, akkor helyesen döntöttem? 18/L
Az ilyen honlapok direkt ezzel fogalkoznak, nagyon szigorúan ellenőrzik őket ez az egyik, a másik, hogy miért érné meg vkinek hamis információ adása ? ! :S
És múlt időben írtam amit írtam, már hallgattam a netes dokira . :S
Hát igen, egy norális orvos figyelembe venné ezt, nem azt mondaná hogy hmmm... hát nem rendszeres a ciklusa? akkor tabi! Sajnos így mennek a dolgok, pedig tényleg nagy baromság. Engem anno a nőgyógyász rávett hogy szedjek gyógyszert, nekem is volt hogy 1 hónap simán kimaradt. Elkezdtem szedni, mert természetesen 100%ban megbízom egy orvosban, csak nem mondhat hülyeséget. Minden bajom lett a gyógyszertől, úgyhogy fél év után abbahagytam. Ez volt másfél éve, és azóta volt hogy 4 hónapig meg se jött, rosszabbb lett mint volt, most kezd már magához térni kicsit, meg egy kis cickafark teával is rásegítek. Szóval akinek nem rendszeres a ciklusa én nagyon lebeszélem a tabiról.
Kérdező, szerintem rosszul döntöttél hogy hallgattál a netes orvosra, ennél nagyobb hülyeséget el se tudok képzelni, minthogy meg se jön a vérzésed és úgy elkezdesz tabit szedni. Szégyen milyen nőgyógyászok vannak.
23L
Nem értem a kérdést.
Tehát... szedted a tabit és úgy késett, vagy nem szedted és úgy? Ezután elkezdtél egy új levelet a menzesz 1. napján?
Ha előtte nem szedtél tabit, akkor a menzesz első napján kell elkezdeni.
Ha előző hónapban is szedted, akkor 7 nap szünet után a 8. napon kell elkezdeni szedni, akkor is, ha nem jött meg, különben NEM VÉD a tabi. 7 napnál rövidebb szünetet lehet tartani, hosszabbat nem, mert nem véd.
Beszedted a levelet, mi történt? Nem jött meg, és nem vettél be több levelet? Vagy a "vártál pár hónapot" azt jelenti, hogy pár hónapig szedted? Közben megjött vagy nem?
Segítek, csak fogalmazz érthetőbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!