Délpesti-Jhán Ferencben fogok szülni. De nincs fogadot orvos se szülésznő mi igy az esélyem?
Apás szülés lehet, de ajánlom neked hogy keress orvost, mert ez az egyetlen kórház mo-on ahol a szülésznők olyan képesítéssel rendelkeznek, hogy varrhatnak is meg hasonló.
Barátnőmet összevarrták, de nem jól, utána 3 orvos varrogatta, hogy rendben legyen.
Nem akarlak ijesztegetni, de megéri orvost fogadni!!!
Akinél én szültem dr. Tarche Viktor vagy valami ilyen neve van, rendel az sztk-ban.
Menj be hozzá és beszélj vele, hogy szeretnél fogadott dokit.
Szia!
Én is ott szültem (és ott is fogok), nekem ugyan volt fogadott dokim, de ezt csak a "felvételinél" tudták, ők értesítették. Kb. 6 orvos vizsgált meg addig, míg be nem ért az orvosom, egy kivételével (sajnos már nem emlékszem a nevére) nagyon-nagyon oda figyeltek rám, kedvesek, aranyosak voltak, rendesen tájékoztattak, stb.
A szülésznők is tündériek, mi nem fogadtunk, de ha fogadtunk volna, akkor sem kaphattunk volna nagyobb figyelmet. Elég sok időt voltam ott, a szülésznő végig mellettem volt, holott már lejárt a műszakja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!