Mit gondoltok ezekről a szakokról?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pályaválasztás előtt állok. Jelenleg két szak érdekelne:
1. Soproni Egyetem-gazdalkodasi es menedzsment (nemet nyelven)
2. BGE-KKK nemzetközi gazdálkodás (francia nyelven)
Mindenképpen idegen nyelven szeretném tanulni (beszélek franciául és németül is).
Ha jól tudom(javítsatok ki ha nem így van) nyelvi hozzájárulást kell fizetne a BGE-n viszont a Soproni egyetemen nem. Szívem szerint a Soproni Egyetemre mennek emiatt. De tisztában vagyok vele,hogy Magyarországon már nagyon sok közgazdász van. Előnyben részesítik a Corvinuson illetve a BGE-n végzetteket. Kérdésem az lenne felétek,hogy szerintetek versenyképes melóm lenne,ha a Soproni egyetem eme szakán végeznék. Válaszokat előre is köszönöm.
2018. okt. 27. 08:54
11/11 anonim válasza:
Sopront választanám. Ha ügyes vagy ès a képzés vége fele elcsípsz a határ mellett valami gyakornoki melót akkor végzés után jó eséllyel ott is maradhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!